ESTRUCTURA POLÍTICA

COMPOSICIÓ DEL CONSISTORI

EQUIP DE GOVERN

Grup Municipal ERC-AM

Barcelona, febrer 1968. Llicenciada en Història Contemporània i en Periodisme, la meva formació ha estat sempre una passió. Actualment sóc periodista en un grup de revistes d’oci i turisme de l’àmbit català.

29 anys vivint a Cabrils, i 8 treballant al seu ajuntament en comunicació, em donen alguns coneixements per introduir-me en política i intentar fer un poble millor.
De caràcter inquiet i passional, m’agrada implicar-me, això ha fet involucrar-me en la comunitat educativa des de no recordo quan (Patronat de la Bressol, AMPA i Consell Escolar de L’Olivera i de l’Institut, equip impulsor del PEC). Col·laborant sempre que cal amb el C.E. Cabrils.

 


Retribució: 2.160,00€ bruts en 14 pagues (dedicació parcial del 80%)

Grup Municipal ERC-AM

Nascut a la Sagrera (Barcelona), orfe de poble però amb orígens al Maresme. Les casualitats fan que arribi a Cabrils. La gent acollidora, el poble preciós i l’entorn privilegiat, fa adonar-me que he estat Cabrilenc tota la vida. Treballar per mantenir l’encant d’aquest poble, potenciar l’activitat cultural, econòmica i social al servei dels Cabrilencs és un orgull.

 


Retribució: 1.840,00€ bruts en 14 pagues (dedicació exclusiva)

Grup Municipal ERC-AM

 

Barcelona, febrer 1971. Casada amb en Joan Carles i mare de la Laia i la Marina, visc a Cabrils des del 2014 tot i que el trepitjo de molt abans ja que la meva germana ja hi va venir el 2002. Convençuda que la manera d’integrar-se i conèixer el dia a dia del poble és involucrar-se tant en el comerç com en el teixit associatiu, de seguida vam formar part de la colla gegantera. També he estat membre del Consell Escolar de l’escola l’Olivera. Sempre he tingut interès en la política. Militant d’ERC des del 2015 i secretària de la dona a la secció local de Cabrils. En el meu temps lliure m’agrada gaudir de la meva família, els amics i la lectura.

 


Retribució: 1.840,00€ bruts en 14 pagues (dedicació exclusiva)

Grup Municipal ERC-AM

 

Nascut a Barcelona fa més de 47 anys. Amb dos fills i la Jessica, fa més de 20 que visc a Cabrils, i d’uns anys ençà, tinc la gran sort de treballar-hi.
Fa uns anys que formo part de la Societat La Concòrdia, participant amb forces activitat que organitza.
Aquest és el poble que m’estimo i que vull treballar per ell.

 


Retribució: percepció en funció de l’assistència efectiva a sessions d’òrgans col·legiats

Grup Municipal ERC-AM

 

Uruguaiana i Republicana de naixement, Catalana per convicció, perquè els catalans naixem on ens dóna la gana.

Després de viure a Barcelona uns quants anys, vam decidir amb el meu company buscar la tranquil·litat d’un poble petit en contacte amb la natura on la nostra filla pogués créixer. I així vam trobar Cabrils o Cabrils ens va trobar a nosaltres.

Doncs, Cabrils és el lloc on es va consolidar i enfortir la meva família.

Sóc mare, dona i metgessa geriatra, Màster en Direcció i Gestió de Programes Centres Sociosanitaris Gerontològics i Màster en Atenció Integral al Pacient Crònic.

Envoltada d’arbres i amb el cant dels ocells de fons vaig trobar el clima adient per desenvolupar la meva professió.

Però la meva relació més estreta amb Cabrils es va produir l’1 d’octubre quan vaig presentar-me a les sis del matí com apoderada a l’Escola L’Olivera. Mai oblidaré la solidaritat, la integritat, el sentit de pertinença, tots junts vinguéssim d’on vinguéssim, defensant el nostre poble, un orgull ser cabrilenca.



Retribució: percepció en funció de l’assistència efectiva a sessions d’òrgans col·legiats

Grup Municipal Units X Cabrils

 

La meva relació amb Cabrils comença fa una mica més de 40 anys com a estiuejant, tot i que ben aviat no és suficient, en menys de cinc anys Cabrils ens ha robat el cor i decidim convertir-la en la nostra llar.

Sempre m’ha agradat participar del teixit associatiu així que fer-me sòcia de la Societat Cultural La Concòrdia, la més veterana del nostre poble, em va semblar el millor inici, que ràpidament intensificaré en sumar-me a la seva coral. Un camí que continuo en involucrar-me en d’altres entitats, actes…

La política ha estat un pas més en aquesta voluntat de participar i treballar pel meu poble, primer com a regidora (des de 2003) i després com a alcaldessa (8 mesos en el 2007 i de forma ininterrompuda des de 2011 fins al 2019).



Retribució: percepció en funció de l’assistència efectiva a sessions d’òrgans col·legiats

Grup Municipal Units X Cabrils

 

Nascuda al 1960. Casar-me amb un cabrilenc i ser mare de dos fills, és el que millor explica que fa 35 anys triés Cabrils com la meva llar. Poder dedicar-me al cent per cent a tenir cura dels meus fills mai ha estat un obstacle per poder realitzar alguns dels meus somnis com ara cursar un grau superior de Decoració d’Interiors a l’IED Barcelona. M’apassiona l’interiorisme i durant anys m’he dedicat professionalment al camp de la decoració amb la meva pròpia empresa.

Ara fa 8 anys vaig iniciar una nova aventura, fer el salt a la política municipal, perquè per a mi la vida sense nous reptes no té massa sentit.



Retribució: 1.380,00€ bruts en 14 pagues (dedicació parcial del 75%)

Grup Municipal MUC

 

Nascut a Barcelona l’any 1976, sóc, com tants d’altres, un estiuejant que ha acabat triant Cabrils per viure amb la família. Sóc llicenciat i diplomat en estudis avançats en Antropologia Social i Cultural, camp al que miro de dedicar-me els darrers 19 anys tot combinant la docència universitària (actualment a la UOC i la UNED) amb la recerca científica institucional (UB) però també independent amb el Col·lectiu per a la Recerca Social i Autònoma (COPSAT). Combino aquestes tasques puntualment amb l’assessorament i formació a entitats, moviments socials i administracions en camps com l’organització en xarxa i processos participatius especialment en el camp de la igualtat i la diversitat, de les altres economies o de l’urbanisme.

Des que estem a Cabrils, hem provat d’implicar-nos i treballar per la transformació de la societat on convivim tan individualment com col·lectiva des del carrer, l’escola, les vinyes, la cooperativa de consum, l’Assemblea Oberta i des de la política institucional.



Retribució: 1.1040,00€ bruts en 14 pagues (dedicació parcial del 60%)

 

OPOSICIÓ

Grup Municipal Junts per Catalunya Cabrils 

 

Nascuda a Barcelona el gener de 1973. Visc a Cabrils des dels 10 anys i és a Cabrils on he format la meva família. Enginyera Superior de Forests per la UdL,  Enginyera Tècnica Agrícola per la UPC i Professional Engineer Senior-Fellow en Medi Ambient per l’AQPE.  Sóc directora de projectes i sòcia d’una enginyeria des de fa més de 21 anys i la meva activitat professional es centra en l’àrea del territori, l’urbanisme i el medi ambient. He tingut la sort de poder estudiar dues enginyeries que m’apassionen i de treballar del que he estudiat. El meu dia a dia professional: compatibilitzar les activitats amb el territori en totes les seves vessants: econòmica, social i ambiental.

He estat Regidora d’Urbanisme i Habitatge i de Medi Ambient 4 anys a l’Ajuntament de Cabrils. 

El repte -i alhora gran privilegi- com a regidora és treballar pel meu poble, al servei dels cabrlinecs i cabrilenques, per un Cabrils millor i ho faig amb il·lusió i la mateixa rigorositat, creativitat i exigència que poso en l’àmbit professional.


Retribució: percepció en funció de l’assistència efectiva a sessions d’òrgans col·legiats

Grup Municipal Junts per Catalunya Cabrils

 

Nascut a Barcelona el juny del 53, vaig arribar a Cabrils fa 54 anys (l’abril del 65). Llicenciat en Filosofia i en Ciències de l’Educació a la UB, i postgrau en gestió de trànsit i seguretat viària a la UPC. La meva activitat professional s’ha centrat en la gestió pública tant en l’àmbit local (25 anys com a directiu a l’Ajuntament de L’Hospitalet Llob.), com en el català (13 anys com a subdirector general a la Generalitat de Catalunya). Especialitzat en temes de seguretat ciutadana, gestió de la via pública, trànsit i transports, sempre des d’un plantejament innovador i de servei públic, trencant amb les rutines i la manca d’agilitat de l’administració. Soc conscient que a Cabrils tenim oportunitats de millora i un repte per planificar el seu futur.

La meva participació en el món associatiu de Cabrils està centrada en l’ANC, l’Òmnium Cultural, La Concòrdia, i des de la meva jubilació al Casal dels Jubilats.


Retribució: percepció en funció de l’assistència efectiva a sessions d’òrgans col·legiats

Grup Municipal Junts per Catalunya Cabrils

 

Veí de Cabrils des del 1997. Casat i pare de dues filles i un fill. Ciències empresarials per MSB i Assessor d’inversions i finançament per EAEB. Gestor cultural. Militant de Convergència Democràtica de Catalunya.

Voluntat màxima de servei al meu poble, Cabrils i al meu país, Catalunya.


Retribució: percepció en funció de l’assistència efectiva a sessions d’òrgans col·legiats

Grup Municipal de Ciutadans

 

Vaig néixer a Maó, Menorca, l’any 1963. Sóc llicenciada en Psicologia, màster en Neuropsicologia, postgraduada en Logopèdia i graduada en Educació Primària, especialitat Anglès. He treballat en el camp de la psicologia i de l’educació, si bé durant uns anys m’he dedicat exclusivament a la formació dels meus tres fills. Actualment col·laboro en tasques de gestió empresarial.  

Gaudeixo, entre d’altres,  del contacte amb la mar, la jardineria,  la gastronomia, la lectura, la pintura i l’escriptura. La meva passió és aprendre.   

Como muchos de vosotros, llegué a Cabrils desde Barcelona. Aún recuerdo mi primera visita al pueblo y la impresión que me causó la belleza de su entorno natural y su tranquilidad. A los pocos meses mi marido y yo establecimos aquí nuestro hogar. De esto hace ya 22 años.

Afronto esta nueva etapa de mi vida con la ilusión de contribuir, con nuestras propuestas, a mejorar la calidad de vida de todos los vecinos.

Os animo a contactar con nosotros y explicarnos vuestras inquietudes y sugerencias. ¡Os esperamos! Us esperem!


Retribució: percepció en funció de l’assistència efectiva a sessions d’òrgans col·legiats

 Grup Municipal PSC – CP

Biografia pendent de lliurament

Retribució: percepció en funció de l’assistència efectiva a sessions d’òrgans col·legiats