Regidoria via pública

LA REGIDORIA

L’espai públic és l’escenari privilegiat de la vida veïnal, l’indret on es concentren i es fusionen els diferents usos que els cabrilencs i cabrilenques fan del nostre poble: els que van a peu, els que van amb cotxe, els infants, la gent gran, les persones amb necessitats específiques de mobilitat, etc.

Atendre les necessitats que es deriven d’aquests usos i fer-los compatibles en el seu conjunt des d’una visió sostenible i respectuosa amb l’entorn és l’objectiu prioritari de la Regidoria Via Pública.

L’arranjament de carrers i voreres, l’enllumenat, la creació i el manteniment dels espais de joc i de lleure i dels espais per a gossos, la jardineria o els dispositius d’ocupació de la via pública són algunes de les actuacions que s’impulsen des de la Regidoria, com ho són també els dispositius de neteja dels carrers o la recollida urbana de residus.
L’objectiu de tot plegat és avançar cap a un Cabrils amable i respectuós amb les persones on l’espai públic sigui un espai accessible per a tothom.

CONTACTE

REGIDORIA VIA PÚBLICA

Regidora:
Avelina Morales Serra

Tècnic:
Anna Vilalta Centellas

Telèfon:
93 753 96 60

Correu-e:
vilaltaca@cabrils.cat

Adreça:
Ajuntament de Cabrils – 2n pis
C/ Domènec Carles 1 – 08348 Cabrils