Cabrils solidari

MULLA’T

L’Ajuntament de Cabrils dóna suport i realitza accions a favor de les campanyes que organitza el FEM anualment.


La piscina del CEM Cabrils va acollir ahir unes setanta persones que van participar en la 23a edició del Mulla’t. La campanya, organitzada per la Fundació Esclerosis Múltiple de Catalunya (FEM), pretén sensibilitzar la població sobre la malaltia i recaptar fons per poder impulsar diferents programes de suport que la FEM porta a lloc per millorar la qualitat de vida de les persones afectades per la EM.

Tovalloles, samarretes, gorres, bosses de platja… són alguns dels productes que tots els assistents van poder comprar a les paradetes per contribuir solidàriament en aquesta campanya. A més, a les instal·lacions del poliesportiu es van dur a terme diferents activitats aquàtiques i tothom va poder jugar amb els inflables. A les 12 del migdia, es fa ver el salt solidari a la piscina.

Unes 625 piscines de diferents localitats de Catalunya van participar ahir en aquesta edició. Segons un comunicat de la FEM, la jornada va permetre recaptar un total de 315.000 euros, que es destinaran al programa Joves i Esclerosi Múltiple.

LA MARATÓ

Cabrils amb la marató tv3

L’Ajuntament de Cabrils amb col·laboració amb entitats del poble organitza actes per a recaptar diners a favor de la Fundació Marató TV3.


Del 18 al 20 de novembre de 2016, Cabrils va acollir el que va ser la 1ª exposició de clicks de Playmobil al municipi.

L’exposició de diorames i maquetes Playmobil du per nom ‘Fes-te Click!’, es podrà visitar durant tot el cap de setmana al Centre Cívic La Fàbrica i el preu de l’entrada serà d’1€, que es destinarà a la Marató de TV3 per l’ictus i lesions medul·lars i cerebrals traumàtiques.

‘Fes-te Click!’ comptarà amb la participació de nombrosos dioramistes gràcies als quals podrem gaudir de mosqueters, fades, festes majors, construccions, circs, bases àrtiques i molts diorames més, tots ells realitzats amb molta il·lusió perquè tant grans com petits gaudeixin d’aquest esdeveniment.

EXPOSICIÓ ‘REFUGIATS, PER QUÈ?’

l’Ajuntament de Cabrils ha acollit, del 26 de febrer al 18 de març de 2018, l’exposició itinerant ‘Refugiats, per què? de l’entitat FundiPau, amb l’objectiu contribuir a fomentar la reflexió sobre dues de les principals causes que hi ha darrere de la crisi dels refugiats dels últims anys: l’armamentisme i la guerra.

L’exposició, organitzada per l’Ajuntament de Cabrils amb el suport de la Diputació de Barcelona, vol ampliar la mirada més enllà de la necessària reacció solidària i contribuir a promoure canvis globals i estructurals que facin possible posar fi a les causes que obliguen milers de persones a fugir de casa seva.

Trobareu més informació sobre l’exposició a fundipau.org/refugiats.

Cabrils amb la marató tv3

PROJECTE “CAMINS INCLUSIUS”

Els circuits inclusius és un projecte que pretén ajudar a millorar la qualitat de vida de les persones, especialment fomentar la pràctica de l’esport corrent i caminant entre les persones amb més dificultats.

La principal novetat és que són recorreguts, adaptats a tots i totes, senyalitzats permanentment.

TAULA DE SUPORT A LES PERSONES REFUGIADES

La Taula de Suport a les Persones Refugiades neix de la voluntat de treballar conjuntament Ajuntament, grups polítics municipals, entitats i associacions del municipi així com veïns i veïnes a títol individual per desenvolupar accions de suport i acollida a les persones que fugen de la guerra a Síria i cerquen asil a Europa.

Trobareu més informació aquí sobre la TAULA DE SUPORT A  LES PERSONES REFUGIADES.

ENTITATS I ASSOCIACIONS DE COOPERACIÓ I SOLIDARITAT

A la Regidoria de Participació treballem per promoure i facilitar la participació proactiva del veïnat en tots els àmbits de la quotidianitat cabrilenca. Una tasca compartida amb col·lectius, entitats i associacions cabrilenques que des dels seus àmbits d’acció sectorial mantenen una implicació proactiva.

Ara, volem fer un pas més en aquest recolzament i generem aquest espai per promocionar i donar suport als col·lectius, entitats, associacions…cabrilenques en el desenvolupament d’activitats obertes al conjunt dels veïns i veïnes de Cabrils que ajuden a enfortir el nostre teixit social, a fer poble.

Accediu al directori d’ens i associacions per a veure tota la informació.