Participació activa!

ENTITATS I ASSOCIACIONS

A Cabrils gaudim d’un actiu i ampli teixit associatiu -format per col·lectius, entitats i associacions de tot tipus- que omplen d’activitats el nostre municipi! A més, aquestes entitats i associacions comparteixen amb la Regidoria de Participació la tasca de promoure i facilitar la implicació i participació proactiva del veïnat en tots els àmbits de la quotidianitat cabrilenca.

Ara, volem fer un pas més en aquest suport i generem aquest espai per promocionar i recolzar als col·lectius, entitats, associacions… cabrilenques en el desenvolupament d’activitats obertes al conjunt dels veïns i veïnes de Cabrils que ajuden a enfortir el nostre teixit social, a fer poble.

Afavorim la creació d’entitats i associacions

Des de la regidoria  volem potenciar les associacions i entitats sense ànim de lucre al nostre municipi, perquè considerem que són escoles de la vida social de la població i unes de les principals eines per crear i vertebrar una xarxa activa ciutadana que es participi en el desenvolupament de la vila i en la millora de les condicions de vida de tots els seus veïns i veïnes. Volem fer d’altaveu de persones i grups, col·laborar en socialitzar els coneixements i experiències acumulats, i avançar tots junts.

Per aquest motiu us oferim el nostre suport i acompanyament en la creació de la vostra entitat així com per qualsevol dubte que tingueu. Podeu concertar visita amb nosaltres a través del correu electrònic participacio@cabrils.cat o per telèfon al 93 753 96 60 etx. 7 (de dll. a dv. de 9 a 14 h.)  o si preferiu podeu fer la vostra consulta en línia a través de participacio@cabrils.cat.

També podeu consultar la informació referent a la creació d’una associació que ofereix el Departament de justícia de la Generalitat de Catalunya.

REGISTRA LA TEVA ENTITAT!

Aquí pots descarregar-te  la documentació per poder inscriure la vostra entitat al Registre municipal d’entitats i associacions ciutadanes de Cabrils

ADOAC: DOCUMENTS PDF FORMULARI DE REGISTRE D’ENTITATS

PUNT D’INFORMACIÓ

REGIDORIA DE PARTICIPACIÓ i REGENERACIÓ INSTITUCIONAL

Regidor:
Miguel Doñate Sastre

Equip tècnic:
Josep Carlos Babot

Telèfon:
93 753 96 60

Correu-e:
participacio@cabrils.cat

Adreça:
Ajuntament de Cabrils – planta baixa
C/ Domènec Carles 1 – 08348 Cabrils

SUBVENCIONS A ENTITATS

 L’Ajuntament de Cabrils desenvolupa, en matèria de suport a les activitats ciutadanes, accions entre les quals es troben les subvencions a entitats i associacions i centres educatius de caràcter públic del municipi, per al foment i la millora dels interessos generals dels veïns i veïnes de Cabrils. Les subvencions es concedeixen en règim de concurrència competitiva, a aquelles entitats i associacions que no disposin d’una previsió singular en el pressupost municipal.

Consulta tota la informació a la secció del portal web de Subvencions municipals

govern obert i transparència

FITXER MUNICIPAL D’ENTITATS

  • CULTURA, FESTES I PATRIMONI
  • COOPERACIÓ I SOLIDARITAT
  • ECOLOGIA I MEDI AMBIENT
  • EDUCACIÓ, FORMACIÓ I INVESTIGACIÓ
  • ESPORTS
  • INTERESSOS ECONÒMICS O PROFESSIONALS
  • FOMENT DELS DRETS CIVILS, SOCIALS I PERSONALS