Al CEM de Cabrils... 100% esport

  

CONTACTE

Horari del centre:
Dilluns a divendres de 6:30 a 22:30h
Dissabtes de 9 a 20h
Diumenges i festius de 9 a 14h

Correu-e contacte:
recepcio.cem@cabrils.cat

Telèfon d’atenció:
93 742 65 56

Adreça:
Av. Zona Esportiva, 2-4, Cabrils

El Complex Esportiu Municipal (CEM Cabrils) és un centre de titularitat municipal i pública destinat a la pràctica de l’esport individual i gestionada directament per l’Ajuntament de Cabrils.

Després d’uns inicis una mica convulsos, l’Ajuntament va optar per la municipalització del servei, fent d’aquest complex esportiu un espai per a tots els cabrilencs i cabrilenques que vulguin gaudir de l’esport i l’activitat física a la vila.

Actualment, a les instal·lacions del CEM hi trobarem dues piscines cobertes amb zona d’aigües lúdiques i relaxants, centre de fitness amb sales d’activitats dirigides i tota una sèrie d’espais complementaris per desenvolupar diferents propostes de promoció de la salut que potenciïn l’adquisició d’hàbits saludables, prenent el lleure actiu com a eix vertebrador.

El centre està integrat per diverses àrees destinades a l’activitat física i a salut en un sol recinte.

Les instal·lacions del CEM Cabrils disposen de:

  • 1 sala de fitness amb diferents zones d’entrenament.
  • 3 sales d’activitats dirigides aeròbiques, de ciclisme d’interior “spinning”, de relaxació…
  • 2 piscines.
  • 1 zona d’aigües.

A més, el CEM Cabrils també ofereix atenció professional personalitzada, així com diversos cursos de temporada, puntuals d’estiu i altres, i serveis d’entrenador personal, lloguer de guixeta i tovalloles, material esportiu, vending, UVA, massatge i dietètica.

Per últim, el CEM ofereix unes tarifes molt ajustades, que es troben disponibles al mòdul de l’ADOAC, així com el directori de les activitats (també trobareu documentació amb explicació sobre cadascuna ed les activitats) i els horaris (mitjançant graella fixa o bé com l’horari d’activitats setmanals).

Podeu consultar el reglament del CEM a l’ADOAC o fent clic en el següent enllaç.

SAPS QUÈ COSTA?

Saps què costa el CEM anualment? Consulta-ho a la secció ‘Saps què costa?’ del web municipal.