Cabrils estrena taules de ping-pong

Publicat el 11 de Gener de 2019

S’han instal·lat dues taules al parc de Can Batalló per tal de millorar l’espai lúdico-esportiu amb més equipaments.

La regidoria de Participació, Transparència i Regeneració Institucional de l’Ajuntament de Cabrils ha instal·lat dues taules de ping-pong al parc de Can Batalló.

Aquesta acció va formar part dels pressupostos participatius del 2017, concretament de la partida de 5.000 €. Tot i que no va ser la proposta guanyadora, des de la regidoria i amb petites partides que quedaven del pressupost del 2018, es va decidir recuperar-la per tal de substituir les taules de ping-pong que anteriorment havien estat malmeses.

Per altra banda, les propostes guanyadores dels pressupostos participatius 2018 també segueixen en marxa; Ja es compta amb el material per a l’equipament de l’Espai Jove Altell, s’estan buscant projectes per la instal·lació d’un parc al c/Eucaliptus i s’està treballant per destinar els 5.000€ a les obres de rehabilitació més importants de la gossera municipal.

Paral·lelament, la segona fase de la replantació de la riera de Cabrils, proposta dels pressupostos participatius 2017, començarà aquesta primavera.

A més, també s’han dut a terme propostes anteriors com la incorporació de nous equipaments i mobiliari al pavelló poliesportiu i la tanca al final de l’Av. Llobatera.

Els pressupostos participatius 2019 arrencaran al febrer amb el projecte “Expressa’t”, adreçat a joves de 6è de primària i 1r d’ESO dels centres educatius de Cabrils, on decideixen destinar una partida d’inversió de 5.000€. Més endavant, arrencarà el projecte “Digues la teva!”, dissenyat per vehicular la participació de persones majors de 16 anys empadronades a Cabrils en la proposició i elecció de dues inversions de 30.000€ i 5.000€ respectivament.