ESPAIS CULTURALS

BIBLIOTECA

PUNT D’INFORMACIÓ

Directora:
Sònia Escobar

Tècnics auxiliars:
Joan Ramon Herrador
Helena José Prat

Telèfon:
93 753 11 86

Correu-e:
b.cabrils@diba.cat

Blog:
Biblioteca de Cabrils

Adreça:
C.C. La Fàbrica – Biblioteca de Cabrils (Baixos)
C/ Domènec Carles 21 – 08348 Cabrils (Barcelona)

La biblioteca pública de Cabrils es troba allotjada a l’edifici d’una antiga fàbrica tèxtil, la Fàbrica Solé Fabra que data de l’any 1884. Aquest equipament es va inaugurar el 7 d juliol de 2001, malgrat que anteriorment existia una petita sala de lectura que va ser inaugurada l’any 1970.La biblioteca té 663 metres quadrats de superfície útil distribuïts en una sola planta. L’equipament té diferenciades les següents àrees i espais: àrea d’accés, àrea d’informació i fons general, àrea de música i imatge, àrea de diaris i revistes, àrea d’informació i fons infantil, espai d’activitats, espai de treball intern i sanitaris.

Paral·lelament, a la Biblioteca de Cabrils s’hi organitzen diverses activitats com ara conferències, presentacions de llibres, tertúlies literàries i lingüístiques per a infants i adults, l’hora del conte, lectures en veu alta i exposicions.El 7 de febrer de 2014 la biblioteca fa un salt qualitatiu incorporant el servei d’autopréstec a través del sistema de radiofreqüència de RFID, que permet als usuaris fer directament el préstec dels seus documents estalviant temps i guanyant autonomia i privacitat. Amb aquest nou sistema també es poden gestionar el retorn de documents, les renovacions, la visualització de l’estat del compte de l’usuari i la recollida o préstec de documents reservats.

+informació i actualitat al      Blog de la Biblioteca de Cabrils

MUSEU

El Museu-Col•lecció Municipal de Cabrils és una institució local sota la fórmula jurídica d’un organisme autònom local, que té com a objectiu protegir, documentar, salvaguardar i difondre el patrimoni històric, artístic i cultural del municipi de Cabrils.

El Ple de l’Ajuntament de Cabrils va crear el museu municipal el 13 de setembre de 1983 i posteriorment fou inaugurat el 19 d’agost de 1984.

Des del 22 de gener de 2011, el Museu-Col•lecció està ubicat a Can Ventura del Vi.

Els òrgans de govern de l’Organisme Autònom Local del Museu-Col•lecció Municipal de Cabrils estan regulats pels seus estatuts i es componen de: el Consell Rector, la Presidència i la Vicepresidència del Consell Rector, la Gerència i el Consell de Gestió.

L’horari d’obertura de l’equipament va en funció de la programació d’activitats.

+informació i actualitat al Blog del Museu-Col·lecció Municipal de Cabrils

PUNT D’INFORMACIÓ

Horaris:
Concertar visita prèvia

Telèfon:
93 753 01 57

Correu-e:
museucabrils@gmail.com

Blog:
Museu-Col·lecció Municipal de Cabrils

Adreça:
Can Ventura del Vi
C/ Santa Creu 5 – 08348 Cabrils (Barcelona)

LA FÀBRICA

PUNT D’INFORMACIÓ

REGIDORIA DE CULTURA

REGIDORIA DE FESTES

Regidor:
Jordi Campos Guitart
Sílvia Vallbona Blanch

Equip tècnic:
Cèsar Carmona Laso

Correus-e:
cultura@cabrils.cat
festes@cabrils.cat

Telèfon:
93 753 01 57

Adreça:
Centre Cívic La Fàbrica
C/ Domènec Carles, 21
08343 Cabrils (Barcelona)

El Centre Cívic “La Fàbrica” té una programació pròpia d’activitats culturals, cursos de formació, tallers, xerrades, exposicions… I també funciona com un lloc de trobada i de reunions d’entitats culturals.

El centre cívic, ubicat a l’antiga fàbrica Solé Fabra al centre de Cabrils, ha iniciat una nova etapa sota el lema “teixint cultura”, recordant els orígens de l’edifici.
Amb la voluntat d’oferir un seguit d’activitats i espectacles culturals a tota la població, la regidoria va iniciar, a principis de l’any 2016, un projecte que apropa la música, el teatre, el cinema i la dansa, així com un programa d’activitats formatives i d’oci.

+informació a:
Centre Cívic La Fàbrica
www.facebook.com/CabrilsCulturaFestes

Venta d’entrades d’activitats puntuals:
CABRILStiquet