L’Ecofira de Cabrils torna aquest dissabte amb un nou format

Publicat el 26 de Novembre de 2019

L’Ajuntament de Cabrils recupera amb un nou format la fira ecològica que s’havia celebrat anys enrere.

Aquest dissabte 30 de novembre, de 10 del matí a 10 de la nit, els Horts de Santa Creu acolliran l’EcoFira de Cabrils, una cita dedicada a l’ecologia.

 

Més d’una vintena d’expositors locals i de la comarca compartiran espai on, durant tot el dia, els visitants podran conèixer diferents associacions ambientals, degustar productes de qualitat i proximitat, adquirir productes d’artesania i gaudir d’una gran oferta d’activitats lúdiques per a tots els públics.

 

Al llarg de la jornada es duran a terme xerrades relacionades amb l’ecologia i el medi ambient, jocs familiars per aprendre sobre la importància de la correcta gestió de residus i un espectacle de personatges fets de materials reciclats.

 

La Fira estarà complementada amb foodtrucks per ampliar l’oferta gastronòmica i lúdica. Tampoc hi faltarà la música, els assistents podran gaudir del tradicional Vermut musical amb Alícia Vida i acomiadar la fira amb la música en viu d’Hugo & Lidia.

 

D’aquesta manera, l’Ajuntament de Cabrils recupera, amb un nou format, la fira ecològica que s’havia celebrat fa anys, amb l’objectiu de poder instaurar-la com un esdeveniment anual.

 

Consulta el cartell en aquest enllaç.