Cabrils commemora el Dia Internacional de les Dones amb diverses activitats

Cabrils commemora el Dia Internacional de les Dones amb diverses activitats

Publicat el 8 de març de 2018

Cabrils ha commemorat aquest dijous 8 de març el dia de la dona treballadora amb diverses activitats programades des de les diferents àrees municipals. Els actes van començar el 6 de març amb una conferència programada per la regidoria de la Gent Gran a càrrec de l’actriu i escriptora Àngels Bassas, que va omplir el casal de la Gent Gran amb una xerrada on va compartir les seves vivències.

Ja durant el dia d’avui, l’Ajuntament ha convocat una concentració de 15 minuts que ha tingut lloc a les 13h davant del consistori, en suport a la vaga feminista i per reivindicar el Dia Internacional de les Dones.

Paral·lelament, la regidoria de Joventut, a través de l’Espai Jove Altell, ha programat diversos actes, entre ells una acció simbòlica i reivindicativa a l’institut de Cabrils durant l’hora del pati, on s’han penjat dues pancartes a favor de la igualtat de gènere. Els actes de Joventut han seguit durant la tarda, on els i les joves de la Comissió Social de l’Altell han repartit 300 polseres que han dissenyat amb motiu del Dia Internacional de les Dones juntament amb fulletons informatius.

El Dia Internacional de les Dones o Dia de la Dona Treballadora se celebra cada 8 de març i està reconegut per l’ONU com un dia de denúncia al sexisme i a la desigualtat de drets i oportunitats entre homes i dones. Enguany, a més, hi ha convocada una vaga general feminista amb l’objectiu de reivindicar el treball femení i lluitar contra l’escletxa salarial, que avui dia encara és del 23%.

2018-03-09T10:56:52+00:00