La mèdium i artista cabrilenca, Josefa Tolrà, protagonista d’una exposició a l’Espai Brossa

Publicat el 11 de febrer de 2020

“La mèdium i el poeta. Una conversa astral entre Josefa Tolrà i Joan Brossa” es podrà visitar fins al 31 de maig.

El passat dijous 6 de febrer, l’alcaldessa de Cabrils i el regidor de Cultura van assistir, en representació del consistori, a la inauguració de l’exposició “La mèdium i el poeta. Una conversa astral entre Josefa Tolrà i Joan Brossa” a la Fundació Joan Brossa.

 

L’Espai Brossa planteja una exposició temporal, formada per un centenar de peces i dibuixos, que posa en relació i diàleg astral la mèdium i el poeta.

 

Les peces seleccionades del poeta ocupen les parets i habiten les vitrines acompanyades de dibuixos, llibretes escrites i il·lustrades i cites destacades de la mèdium. La paraula escrita i els textos metafísics i astrals contribueixen a donar veu i ànima a l’espai.

 

El barceloní i la cabrilenca es van conèixer amb motiu de les visites que els amics de l’entorn de Dau al Set i del Club 49 feien a Cabrils per admirar el talent visionari d’aquesta dona pagesa que parlava amb els esperits dels morts i dibuixava seguint les seves veus.

 

Per primera vegada, Barcelona acull un conjunt extens i representatiu de la creativitat visionària de la mèdium i artista Josefa Tolrà i el posa en relació amb la creació més metafísica i existencialista del poeta.

 

L’exposició es podrà visitar fins al 31 de maig, de dimarts a diumenge de 16 a 21h a la Fundació Joan Brossa (c/ de la Seca, 2, baixos, Barcelona). Consulta el programa d’activitats en aquest enllaç.

 

Comparteix aquesta notícia a la teva xarxa social