Ja es pot consultar l’ordre del dia del ple ordinari del 2 d’octubre

Publicat el 26 de setembre de 2017

L’Ajuntament de Cabrils ha traslladat el ple ordinari previst pel dijous 28 de setembre al pròxim dilluns 2 d’octubre per qüestions institucionals d’agenda que impossibiliten a l’alcaldessa, Lina Morales, a celebrar el ple el dia acordat (l’últim dijous de mes, dels mesos imparells).

A continuació podeu consultar l’ordre del dia del ple ordinari que se celebrarà el dilluns 2 d’octubre a les 20 h a la Sala de plens de la Casa de la Vila.

ORDRE DEL DIA

1.- Aprovar l’esborrany de l’acta de la sessió ordinària de data 27 de juliol de 2017

I.- Part resolutiva de la sessió

2.-Dictamen d’aprovació definitiva del Compte General de la Corporació corresponent a l’exercici 2016, així també el de l’Organisme Autònom Municipal Escola Bressol, Organisme Autònom Museu-Col·lecció Municipal i la societat mercantil Serveis i Promocions Municipals, S.A., a més de la inclusió dels comptes corresponents a l’exercici 2016 del Consorci Sala-Teatre La Concòrdia.

3.-Dictamen d’aprovació inicial de l’expedient de modificació de pressupost núm. 21 del pressupost municipal del 2017, de crèdit extraordinari per utilització del superàvit de l’exercici 2016 per inversions financerament sostenibles.

4.-Dictamen d’aprovació provisional de la modificació de l’Ordenança Fiscal 23, reguladora de la taxa per la prestació del servei d’ajuda a domicili i altres serveis assistencials.

5.- Dictamen d’aprovació provisional de la modificació de l’Ordenança Fiscal 19, reguladora de la taxa per la prestació de serveis d’ús d’equipaments municipals.

6.-Dictamen d’aprovació del Conveni de col·laboració amb l’Agència Tributària de Catalunya per a la homogeneïtzació dels processos i mecanismes interns de tramitació dels tributs que ingressa l’Ajuntament de Cabrils a l’Agència Estatal de l’Administració Tributària.

7.- Dictamen d’aprovació del Conveni de col·laboració amb el Departament de Treball, Afers Socials i Famílies de la Generalitat de Catalunya per a la homogeneïtzació dels processos i mecanismes interns de tramitació de les cotitzacions socials que ingressa l’Ajuntament de Cabrils a la Tresoreria General de la Seguretat Social.

8.-Dictamen de rectificació d’error material de l’acord adoptat en sessió plenària de data 27 de juliol de 2017, en relació al règim de retribucions dels membres de la corporació.

9.-Dictamen, a proposta dels grups municipals de PDiUnió, ERC, MUC, PSC i PP per a l’adhesió de l’Ajuntament de Cabrils al projecte “NO PUC ESPERAR!”


II. Part no resolutiva de la sessió
10.- Mocions

11.- Donar compte de les resolucions dictades per l’alcaldia i dels acords adoptats per la Junta de Govern Local des de la darrera sessió plenària ordinària.


12.- Precs i preguntes

El Ple, que és obert al públic, es registrarà i serà retransmès pel canal de televisió MarTV.

Comparteix aquesta notícia a la teva xarxa social