NOTÍCIA CULTURAL

ÚLTIMA HORA: Estat actual després de les fortes precipitacions caigudes a Cabrils

Publicat el 12 d'octubre de 2016

Cabrils ha estat un dels municipis del Maresme més afectats per les fortes pluges d’aquest dimecres 12 d’octubre.

Han caigut un total de 220,3 litres per metre quadrat segons dades de Protecció Civil de la Generalitat de Catalunya, qui per altra banda ha activat el pla Inuncat en fase d’emergència a les set de la tarda.

A hores d’ara (deu de la nit) tant els efectius de la brigada municipal com la policia local, les agrupacions de defensa forestal (ADF) i els bombers estan treballant i actuant en les zones més afectades per tal que es pugui retornar a la normalitat tan aviat com sigui possible.

Hi ha hagut incidències al Torrent Roig, a l’aparcament de Can Botella, l’Hort de les Monges i a l’aparcament dels horts de Santa Creu, que està totalment inundat.

Les escoles d’infantil i primària L’Olivera i Mas Maria no han patit afectacions i obriran amb normalitat, i el servei d’escola bressol també es durà a terme com es fa habitualment.

Des de l’Ajuntament s’ha habilitat un correu especial: bustia@cabrils.cat, per tal que els ciutadans puguin fer arribar totes les incidències causades arran de la pluja.

Podeu visualitzar el vídeo d’alguns dels efectes de les pluges torrencials que s’han produït a Cabrils en el següent enllaç.