L’Ajuntament de Cabrils protegeix els accessos a les escoles

Publicat el 29 d'Octubre de 2019

Aquesta actuació forma part de les propostes guanyadores dels pressupostos participatius 2019.

L’Ajuntament de Cabrils està duent a terme la instal·lació de noves tanques protectores a l’accés de l’Escola Mas Maria. Es tracta d’una actuació que forma part de les propostes guanyadores dels pressupostos participatius 2019, concretament de la categoria de 5.000€ del projecte ‘Digues la teva’, en el que van participar, entre abril i maig, un total de 134 veïns i veïnes majors de 16 anys.

 

Aquesta mesura, sorgida del veïnat, s’ha vist complementada, a l’inici d’aquest curs, amb un seguit d’actuacions promogudes per l’Ajuntament de millora de la mobilitat i pacificació del trànsit.

 

Per altra banda, les altres dues propostes guanyadores d’enguany segueixen en marxa. Tant en el projecte “Expressa’t, adreçat a joves de 6è de primària i 1r d’ESO, impulsat al mes febrer i amb una partida de 5.000€, com en la categoria de 30.000€ del “Digues la teva”, van sortir escollides propostes de millora en el centre d’acollida d’animals.

 

Des del consistori s’està elaborant un projecte de rehabilitació complerta del Centre d’Acollida d’Animals Municipal que anirà més enllà de la reforma puntual que es va fer al maig/juny del 2019, on es van destinar 5.000€ en l’ampliació de la gatera exterior,  una de les propostes guanyadores dels pressupostos participatius 2018, pendent de posar-se en funcionament.