Transparència... tot ben clar!

SAPS QUÈ COSTA?

PUNT D’INFORMACIÓ

REGIDORIA DE PARTICIPACIÓ I REGENERACIÓ INSTITUCIONAL

Regidor:
Miguel Doñate Sastre

Tècnic:
Josep Carlos Babot

Telèfon:
93 790 96 60

Correu-e:
participacio@cabrils.cat

Adreça:
C/ Domènec Carles 1 – 08348 Cabrils

L’Ajuntament de Cabrils a través de les Regidories de Participació i Regeneració Institucional i Transparència posa en marxa la campanya Saps què costa? amb l’objectiu d’apropar el funcionament de l’acció política quotidiana de Cabrils a tot el veïnat.

Una campanya amb que volem fixar la mirada en els equipaments municipals, tot presentant de forma simplificada les despeses i costos que generen el funcionament d’aquests equipaments així com els recursos que es destinen per sufragar-les. Ho fem en un format esquemàtic i gràfic de caràcter anual.

La voluntat d’aquesta campanya és que tothom conegui no només quant costa, sinó també l’esforç de l’administració, les entitats i particulars que en fan ús així com del conjunt de la població per fer funcionar aquests equipaments.

Si volem continuar gaudint d’aquests equipaments i desenvolupant les nombroses activitats que s’hi duen a terme, hem de tenir cura conjuntament d’aquestes instal·lacions que són de tothom.

La campanya es va posar en marxa l’any 2016 amb els equipaments esportius del Pavelló Poliesportiu i el Camp Municipal de Futbol -equipaments caracteritzats per un ús intensiu, un gran nombre de persones usuàries i amb entitats al darrera que treballen de forma potent en la pràctica i promoció de l’esport així com dels valors que hi ha al darrere-, la Biblioteca -també amb un ús intensiu i variat, del que moltes de nosaltres en gaudim-, l’Escola Bressol i l’Hotel d’Entitats i any rere any hem anat incorporant nous equipaments/serveis com l’Espai Jove, el Complex Esportiu Municipal (CEM) o  el Centre d’Acollida d’Animals.

SAPS QUÈ COSTA? EQUIPAMENTS 2017

SAPS QUÈ COSTA? EQUIPAMENTS 2016

SAPS QUÈ COSTA? EQUIPAMENTS 2015

ADOAC: HISTÒRIC ARXIUS ‘SAPS QUÈ COSTA’