Arriba una nova edició del Sapiens contra el càncer

Publicat el 21 de juny de 2017

El pròxim divendres 30 de juny arriba una nova edició del Sapiens contra el càncer, una iniciativa que arriba de la mà del col·lectiu Sapiens The Game amb la col·laboració de la regidoria de Participació, Transparència i Regeneració institucional amb l’objectiu de generar fons per combatre el càncer infantil.

La nova edició del joc de coneixements de cultura general se celebrarà de 20 a 23 h al centre cívic la Fàbrica, i enguany tots els fons recaptats aniran en benefici d’Oncosalut Cabrils i del projecte de càncer infantil de l’hospital Sant Joan de Déu.

Per participar-hi cal formar equips d’entre 5 i 8 persones i enviar un correu a sapiensthegame@gmail.com per formalitzar la inscripció.

La darrera edició del Sapiens a Cabrils es va celebrar el 9 de setembre de 2016 i es van recaptar un total de 4.080,00 euros que es van repartir entre diverses entitats a través d’un sistema de votacions. D’aquesta manera, 1224 € van anar en benefici de Projecte Nut i 1224 € més a raó d’Oncosalut, 816 € en benefici de Dentistas Sobre Ruedas (DSR) i 408 € per la Fundació Miquel Valls i Latitud Zero.