L’Ajuntament presenta la memòria anual al jurat de Viles Florides

L’Ajuntament presenta la memòria anual al jurat de Viles Florides

Publicat el 9 d'abril de 2018

El jurat de Viles Florides ha visitat Cabrils per reunir-se amb els responsables i tècnics de l’Ajuntament i conèixer les novetats dels parcs i jardins municipals. A la reunió hi ha assistit l’alcaldessa, Lina Morales, el regidor de Manteniment i Serveis de la Via Pública, Manel Pérez, i el cap i diversos membres de la Brigada Municipal.

Durant la reunió, el consistori ha presentat la memòria anual amb les actuacions que s’han dut a terme en el darrer any i les accions previstes a la vila per aquest 2018. En acabar la sessió, els membres del jurat de Viles Florides han visitat diversos espais municipals on han pogut comprovar les actuacions que s’han dut a terme fins ara i han mostrat la seva satisfacció amb les accions que s’han engegat fins ara.

Viles Florides és una iniciativa de la Confederació d’Horticultura Ornamental de Catalunya (CHOC) que promou la transformació de racons, pobles i ciutats de Catalunya a través de la flor i la planta ornamental. Un jurat especialitzat avalua que els municipis candidats reuneixin les condicions de qualitat per obtenir el distintiu de vila florida. El rang de cadascuna de les viles guardonades el determina el nombre de Flors d’honor que li atorgui el jurat, que poden anar des d’una fins a cinc. Cabrils és un dels 119 municipis amb la distinció de Vila Florida, i actualment compta amb tres Flors d’Honor.

El certamen de Viles Florides 2018, on s’entregaran les noves Flors d’Honor i es renovaran les actuals, serà el 5 d’octubre a Vila-seca.

Més informació: www.vilesflorides.cat/cabrils

2018-09-19T10:23:22+00:00