Cabrils acull una sessió informativa sobre la modificació del Pla especial del Parc de la Serralada Litoral

Cabrils acull una sessió informativa sobre la modificació del Pla especial del Parc de la Serralada Litoral

Publicat el 14 de setembre de 2018

La reunió tindrà lloc dijous 20 de setembre a les 7 de la tarda a l’Hotel d’Entitats.

L’any 1992, el Parc de la Serralada Litoral va ser inclòs al Pla d’espais d’interès natural (PEIN) i des de 2013, aquest espai es va ampliar, fet que comporta una Modificació del Pla especial.

Per aquest motiu, el Parc de la Serralada Litoral i la Diputació de Barcelona han organitzat una sessió informativa dijous 20 de setembre a les 19h de la tarda a l’Hotel d’Entitats de Cabrils per tal de conèixer l’abast de l’ampliació i la modificació del Pla especial del Parc de la Serralada Litoral.

A la sessió hi assistirà la Directora del Parc de la Serralada Litoral, Isabel Cabrera i la Cap d’Unitat de planificació del territori de la Diputació de Barcelona, Lígia Espejo.

Els principals objectius d’aquesta reunió són: presentar l’abast territorial de l’ampliació, presentar els canvis que suposa la modificació del Pla especial i obrir un nou espai de debat per tal de plantejar dubtes, preocupacions i expectatives dels assistents.

La sessió va adreçada a aquelles persones i entitats interessades que resideixen i/o realitzen la seva activitat als municipis del Parc, i es convida especialment als propietaris de finques, entitats i persones vinculades a la zona ampliada.

Podeu accedir a l’Associació de Propietaris Forestals de la Serralada Litoral Central a través del següent enllaç.

2018-09-17T12:44:32+00:00