La regidoria de Joventut crea un espai gratuït de conversa d’anglès a l’Espai Jove Altell

Publicat el 6 de Febrer de 2018

La regidoria de Joventut ha creat un espai gratuït de conversa d’anglès adreçat a joves de 12 a 29 anys que vulguin millorar el seu nivell de conversa ja sigui per complementar els seus estudis, per treballar o per viatjar.

L’espai de conversa estarà limitat a un màxim de 10 participants, estarà conduït per un professor de l’escola Larchmont de Cabrils i tindrà lloc tots els dimarts des del 6 març al 19 de juny de 18 a 19.30 h a l’Espai Jove Altell. En aquestes sessions de 90 minuts setmanals, els joves podran parlar, practicar i millorar el seu nivell d’anglès a través de la conversa. És per aquest motiu que es demana un nivell mínim de B1, tot i que si s’inscriu algú amb un nivell més baix, també s’acceptarà.

L’espai està adreçat tant a joves estudiants d’ESO, batxillerat o universitat com a joves que estan treballant o tenen intenció de fer una estada a l’estranger i volen millorar el seu nivell d’anglès. Tots els joves interessats a formar part de l’espai de conversa, poden inscriure’s directament a l’Espai Jove Altell fins al 27 de febrer. Des de la regidoria de Joventut es pretén establir l’espai de conversa d’anglès com un recurs estable dins de la programació de l’Altell.

Per a més informació, us podeu adreçar a l’Espai Jove Altell presencialment o trucant al telèfon 93 753 38 06 o 678 60 56 15.