Regidoria d' inclusió social i convivència

PRESENTACIÓ I OBJECTIUS

La Regidoria d’Inclusió social i convivència és l’encarregada de gestionar els projectes de cooperació al desenvolupament en els quals l’Ajuntament hi participa, mitjançant el Fons Català de Cooperació al Desenvolupament, per a situacions de catàstrofes humanitàries.

D’altra banda, regula la convocatòria de concessió de subvencions a entitats locals d’àmbit de cooperació i solidaritat amb la finalitat de donar suport a les entitats que desenvolupen accions solidàries dins i fora del municipi.

CONVENIS

Des de la Regidoria d’Inclusió social i convivència s’han establert convenis amb un seguit d’ONGD i entitats amb l’objectiu de recolzar i potenciar el seus projectes de cooperació tot consolidant la col·laboració de l’Ajuntament de Cabrils.

Vicenç Ferrer
Creu Roja
Càritas

TAULA DE SUPORT A LES PERSONES REFUGIADES

La Taula de Suport a les Persones Refugiades és un projecte nascut a la tardor del 2015 en el nostre municipi que vol sumar a entitats i associacions, veïns i veïnes a títol individual, partits polítics i els diferents agents implicats de l’administració -entre ells la Regidoria de Cooperació i Solidaritat- per treballar activament en el suport a les persones refugiades.

Nou comunicat de la Taula de Suport a les Persones Refugiades

En la darrera trobada de la Taula del proppassat dijous 7 d’abril es va acordar per unanimitat de totes les persones presents destinar els recursos econòmics recaptats a l’acció directa sobre el terreny donada la dilació en què el procés d’acollida de persones refugiades i l’agreujament de la situació en què viuen aquestes. La destinatària dels fons serà l’ONGD Acció Solidària i Logística (ASL) http://www.asl.ong/.

Per accedir al comunicat complet cliqueu aquí.

Accediu a més informació clicant a la pàgina de la taula de suport a les persones refugiades.

MEDIATECA DE LA COOPERACIÓ I DE LA SOLIDARITAT

LA REGIDORIA INFORMA

CONTACTE

REGIDORIA D’INCLUSIÓ SOCIAL I CONVIVÈNCIA

Regidora:
Mónica Casco Estévez

Tècnica:
Pilar Mestres (Treballadora social)

Correu-e:
cooperacio@cabrils.cat

Telèfon:
93 750 75 80

Adreça:
Cal Pepito Maco
C/ Mestre Jambert, 4 – 08348 Cabrils

DATES D’INTERÉS

Juliol:
Mulla’t per l’esclerosi múltiple (Fundació Esclerosi Múltiple)
mullat-esclerosi-multiple-cabrils
Desembre:
La Marató de TV3 (Fundació Marató TV3)
lamarato-tv3-cabrils