Regidoria d'igualtat

LA REGIDORIA

Cabrils és un municipi compromès amb el foment de la igualtat entre les dones i els homes, així com amb l’eliminació de les desigualtats i l’eradicació de les violències masclistes.

A més, és un municipi proactiu en el foment del respecte i la igualtat per als col·lectius LGTBI (lesbianes, gais, transexuals, bisexuals i intersexuals). Això suposa alhora integració social i les mateixes oportunitats que qualsevol altra persona i en tots els aspectes.

Reconeixement a la “Dona botiguera” de Cabrils

Per tal de commemorar el Dia Internacional de les Dones, des de la Regidoria d’Igualtat volem retre homenatge a les dones botigueres de Cabrils.

A continuació, trobareu un seguit d’entrevistes a cadascuna de les protagonistes.

Clica sobre la imatge per llegir-la.

Peixateria Rectoret

.

Rostisseria A l’Ast 9

.

Casa Barba

.

Antic Esports Cabrils

Va de carn

.

Sellés

.

Ca La Rosi

.

Zoe

SERVEIS

Serveis socials bàsics

Oferta de serveis públics d’atenció personalitzada, de les necessitats socials més immediates, generals i bàsiques per a les persones.
Entre els serveis que es realitzen es troben els de servei directe, els de coordinació i els de derivació a l’atenció especialitzada.

Lluita contra la violència

Detecció, informació, prevenció i sensibilització sobre el tema de violència de gènere.
Gestió del Servei de Teleassistència ATENPRO.

CONVENIS I CONTRACTES

L’Ajuntament de Cabrils disposa de convenis i contractes per tal de prestar els serveis característics d’aquesta regidoria:

  • Conveni de Cooperació entre el Consell Comarcal del Maresme i l’Ajuntament de Cabrils per la prestació del Servei d’ Acollida Itinerant.
  • Conveni de Cooperació entre el Consell Comarcal del Maresme i els ajuntaments que formen part de l’Àrea Bàsica de Serveis Socials del Consell Comarcal del Maresme en matèria d’ajuts extraordinaris d’urgència social.
  • Conveni amb Diputació de Barcelona i l’Ajuntament de Cabrils per a l’aprovació de la concessió del recurs econòmic consistent en fons de prestació “Finançament de l’àmbit de benestar social”, en el marc del Catàleg de serveis de l’any 2016 del Pla “Xarxa de Governs Locals 2016-2019”.
  • Conveni d’Adhesió al Servei d’Atenció i Protecció per a víctimes de la violència de Gènere (ATENPRO) del Ministerio de Sanidad, Política Social e Igualdad.
  • Contracte programa per a la coordinació i la col·laboració entre el Departament de Benestar Social i Família i el Consell Comarcal del Maresme, en matèria de serveis socials, altres programes relatius al benestar social i polítiques d’igualtat).

CONTACTE

REGIDORIA D’IGUALTAT

Regidora:
Sílvia Vallbona Blanch

Tècnica:
Pilar Mestres (Treballadora social)

Correu electrònic:
Treb. social – mestresrp@cabrils.cat

Contestador 24h:
Treballadora social – 93 750 75 80
Et respondrem el més aviat possible!

Adreça:
C/ Emília Carles, 1. 1r pis – 08348 Cabrils

DATES D’INTERÈS

8 de març: Dia Internacional de la Dona Treballadora.
25 de novembre: Dia Internacional contra la violència de gènere.