La Policia Local de Cabrils recupera efectes de diversos robatoris i deté un dels presumptes autors

Publicat el 30 de juliol de 2018

Els agents van poder actuar gràcies a les càmeres de videovigilància instal·lades al municipi.

El passat 25 de juliol, sobre les 14:45 hores, les càmeres de videovigilància municipal van detectar a l’entrada al municipi un vehicle que constava com a sostret i que havia estat assenyalat com a relacionat amb robatoris en interior de domicili.

La Policia Local va comunicar el fet als Mossos d’Esquadra i es va iniciar un dispositiu de recerca conjunt.

Una patrulla de la Policia Local va localitzar el vehicle a la urbanització Sant Crist i li va donar ordres d’aturada, a les que el conductor va fer cas omís, iniciant-se un seguiment per diversos carrers. Els agents van aconseguir portar el vehicle a un carrer sense sortida, on els tres ocupants, en veure’s acorralats, van saltar del vehicle en marxa, deixant que aquest col·lidís contra una paret.

Els ocupants del vehicle van fugir a peu, en diverses direccions, i els agents de la Policia Local van poder detenir un d’ells, tractant-se d’un home de nacionalitat xilena.

Amb posterioritat, van poder comprovar que el vehicle, que havia estat sostret a un domicili de Matadepera, estava ple de joies i altres efectes de valor, així com d’eines per cometre robatoris en interior de domicili, com potes de cabra, guants, etc.

En el transcurs de la investigació els agents de Mossos d’Esquadra de Premià de Mar va relacionar els efectes que es van trobar al vehicle amb diversos robatoris a interior de domicilis de Sabadell, Sant Cugat i Gavà. En data 28 de juliol, la persona detinguda va passar a disposició del Jutjat número 2 de Mataró, en funcions de Guàrdia, que va decretar el seu ingrés a presó. Mentrestant els Mossos d’Esquadra continuen les investigacions i no descarten més detencions en relació als fets.

Així doncs, gràcies al sistema de videovigilància, a la coordinació policial i a la perícia dels agents actuants, s’han pogut resoldre diversos robatoris succeïts a altres indrets del territori i, en aquesta ocasió, evitar que es produïssin a Cabrils.