OCUPACIÓ

Un espai pensat per a tu, per a acompanyar-te en la recerca activa de feina, i també per a tu, que cerques els millors perfils professionals per a la teva empresa. Nosaltres us posarem en contacte, així tots sortim guanyant.

OFERTA PÚBLICA D’OCUPACIÓ I PROCESSOS SELECTIUS DE L’AJUNTAMENT DE CABRILS

SERVEI D’INTERMEDIACIÓ LABORAL

L’Ajuntament de Cabrils és un generador directe d’ocupació i a través de la seva oferta pública d’ocupació i els processos selectius que l’acompanyen

Així mateix l’Ajuntament de Cabrils participa de programes específics d’ocupació en col·laboració amb d’altres administracions, institucions i entitats.

Un paper destacat ocupa el Programa de Garantia Juvenil , iniciativa europea per a la contractació de joves en pràctiques en què ha participat les dues darrers edicions (2016 i 2017)

       

També els Plans locals d’ocupació impulsats per la Diputació de Barcelona que busca promoure la contractació de persones en situació d’atur i promoure una major capacitat i qualificació professional d’aquestes.

És un servei dirigit a les persones que busquen feina o volen millorar la seva feina actual. La finalitat del servei és doble: d’una banda ajudar a les persones a trobar ocupació, i per l’altra, dotar a les empreses dels perfils professionals adequats a les seves necessitats.

Es pot contactar amb el servei de forma:

  • Presencial: a la planta baixa de l’Ajuntament (carrer Domènec Carles, 1)

  • Telefònicament: 937539660 ext. 7

  • Virtualment: a l’adreça de correu electrònic sil@cabrils.cat

Per inscriure’s al SIL només cal enviar un correu electrònic a l’adreça sil@cabrils.cat a el currículum vitae actualitzat. Una vegada la inscripció sigui efectiva, començaràs a rebre totes les ofertes que arribin al Servei a través del correu electrònic.

EL CLUB DE LA FEINA

ESCOLA D’ADULTS

Us oferim un servei personalitzat d’atenció per a les persones que busquen feina i/o volen millorar el seu currículum vitae.

És necessari concertar la visita.

Tel: 93 753 96 60 ext. 6

Adreça: Domènec Carles, 1 – 08348 Cabrils

L’aula municipal d’adults és el centre educatiu que adreça els ensenyaments a les persones que hagin complert més de 18 anys l’any natural en què inicien la formació, amb la finalitat de fer efectiu el dret a l’educació en qualsevol etapa de la vida mitjançant cursos, xerrades, tallers i sortides.

Tel: 93 750 92 82

Adreça
Hotel d’Entitats (aula 3), Carrer de Can Campins, 11, Cabrils

MAPA DE SITUACIÓ

Correu-e de contacte: escolaadults@diba.cat

Coordinació: Gemma Sanz Obiols

Titularitat: Municipal

Tarifes: Consulteu la taxa corresponent

OBJECTIUS
A l’aula municipal d’adults s’imparteixen cursos de llengua catalana en diversos nivells (acolliment, nivells A1, A2, B1 i C, amb preparació per a les proves d’obtenció dels certificats) i llengua oral. També s’imparteixen ensenyaments inicials de lectura, escriptura i càlcul, així com tallers d’ortografia, d’entrenament de la memòria i d’història de Catalunya.

L’aula també ofereix el servei d’acolliment per persones nouvingudes i de trobada intercultural.

ALTRES FORMACIONS

La formació és peça clau per a l’ocupació, per a les persones que volen incorporar-se al mercat laboral, per a les que volen reincorporar-se com per a les que hi són.
Des de l’Ajuntament de Cabrils volem provar de complementar la tasca d’altres organismes i administracions com per exemple a través del Curs de Monitor/a d’Educació en el Lleure ofertat en desembre de 2016.

SOC (SERVEI D’OCUPACIÓ DE CATALUNYA)

El SOC dóna servei a persones, empreses i territoris en els àmbits de l’ocupació, el treball i el desenvolupament local i té per objectiu promoure el treball de qualitat, en condicions d’igualtat, per contribuir a la cohesió social i al desenvolupament competitiu de l’empresa catalana.

ACCÉS ALS CURSOS FORMATIUS DEL SOC

AJUTS SOCIALS PER A PERSONES SENSE FEINA

La Generalitat de Catalunya dóna suport a persones sense feina, aquí trobaràs tota la informació.

Portal web de la Generalitat de Catalunya d’Afers Socials i Família

OFICINA DE BENESTAR SOCIAL DE CABRILS

Façana de Can Petito Maco, actuals serveis socials

Regidoria de Benestar Social i Dona

Anar a la pàgina de la regidoria Benestar Social i Dona

Tel: 93 750 92 82

Adreça
Cal Pepito Maco
C/Mestre Jambert, 4 -08348 Cabrils