AVÍS: Tall per obres a l’avinguda del Progrés de Vilassar de Mar

Tall per obres a l’avinguda del Progrés de Vilassar de Mar

Publicat el 8 d'Octubre de 2018

Les obres de millora de l’asfaltat es realitzaran els dies 17,18 i 19 d’octubre.

L’Ajuntament de Vilassar de Mar informa, que durant els dies 17, 18 i 19 d’octubre, es realitzaran obres de millora de l’asfaltat a l’avinguda del Progrés, del Polígon Industrial Els Garrofers (entre la rotonda de la pista d’skate i el pont de la ctra. de Cabrils).

Aquestes obres implicaran el tall de la via o el pas alternatiu de vehicles, motiu pel qual es recomana als veïns de Cabrils que utilitzeu habitualment aquesta via, que opteu per itineraris alternatius.

En aquest sentit, podreu utilitzar el carrer de la Mina (on es troba la deixalleria), per accedir o sortir del municipi, a través de la urbanització Sant Crist o bé utilitzar les avingudes Arquitecte Eduard Farrés / Carles III (on es troba el restaurant l’Atlàntida), per circular en paral·lel a la via tallada, però ja al nucli de Vilassar de Mar fins accedir a la ctra. de Cabrils.

En el següent plànol podeu veure marcat en vermell el camí alternatiu a través de Sant Crist i en verd, el camí alternatiu pel nucli de Vilassar de Mar.


2018-10-09T09:56:26+01:00