El Nadal guarneix els carrers de Cabrils

El Nadal guarneix els carrers de Cabrils

Publicat el 30 de novembre de 2018

El divendres 30 de novembre hi haurà l’encesa de llums i nit del comerç, i el dissabte 1 de desembre, la Fira de Nadal.

Cabrils encendrà les tradicionals llums de Nadal el proper divendres 30 de novembre a les 19h de la tarda al nucli antic de la vila: Plaça de la Bodega, carrer Emília Carles, La Fàbrica i Cabrils 2.


Enguany, com a novetat, l’encesa de llums tindrà un espectacle pirotècnic i simulació de neu.
 

Seguidament, començarà una nova edició de la Nit del comerç, on fins a les 21h del vespre s’oferirà als visitants degustacions de brou, cava i xocolata desfeta mentre podran gaudir de les actuacions de la Coral de Santa Helena, la Coral de la Concòrdia, l’Escola Municipal de Música de Cabrils, 9PAS, Tabalers Anònims i els Peluts.

 

A les 21:30h, hi haurà sopar popular amb ball al Centre Cívic La Fàbrica on s’oferirà un entrepà de botifarra, beguda i postres per un preu de 5€. Els tiquets del sopar es podran adquirir a les instal·lacions de Can Vias, Can Barba i Sellés. També es comptarà amb servei de bar.

 

Dissabte, de les 10h del matí a les 20h de la tarda, el nucli antic de Cabrils acollirà, un any més, la Fira de Nadal amb paradetes i moltes activitats. Els més petits podran gaudir del galliner, on podran donar menjar a les gallines i recollir un ou del ponedor i de jocs gegants de carrer,  jocs tradicionals de grans dimensions que recorden els que jugaven els nostres pares i avis.

 

Els oficis del pessebre català també tindran protagonisme, les antigues figures del pessebre prendran vida… la filadora, el ceramista, el ferrer i el fuster.

 

Finalment, a les 5 de la tarda, hi haurà l’espectacle “Tió, tió… bon cop de bastó”, amb la cagada de tió popular, cercavila, jocs, danses… amb un gegant mòbil.

 

2018-11-30T12:21:29+00:00