NOTÍCIA CULTURAL

El MUSICAB festival supera l’equador amb Roger Mas

Publicat el 16 de Juliol de 2016

El MUSICAB va passar aquest cap de setmana l’equador de la seva 28a edició amb l’actuació de Roger Mas. Prop de 150 persones van gaudir dissabte del concert del cantautor català al Festival de Música de Cabrils.

Roger Mas va presentar les cançons del seu nou disc, Irredempt, un espectacle ple històries d’amor i de guerra, de passat, de present i de futur, d’anhels i d’enyorances, de fets reals i d’imaginaris.

Pel MUSICAB ja han passat artistes com Maria Arnal, Marcel Bagés, Ferran Palau i bandes com l’Orquestra de Cambra de l’Empordà, la Banda Ashé i The Pinker Tones.

Els pròxims concerts tindran lloc aquest dissabte 23 de juliol. El primer d’ells, a les 12h al Parc Anselm Clavé, serà Reggae per xics. El concert, que és gratuït, és una proposta apta a totes les edats on es presenta un repertori de cançons populars i d’autors d’arreu de Catalunya passades pel sedàs dels ritmes i les músiques jamaicanes.

A la nit, serà el torn de The Gospel Viu Choir, considerats referents del gospel nacional i un dels grups més notables d’àmbit europeu amb més de 60 cantants i cinc músics. L’espectacle tindrà lloc a Can Barba a les 22h. Les entrades es poden comprar a la web oficial del Festival, www.musicab.cat.

Cabrils continuarà oferint fins al 6 d’agost un concert cada cap de setmana. Una de les nits més esperades serà la del 31 de juliol, en què Paco Ibáñez mostrarà el seu projecte artístic, cultural i personal Vivencias, on repassa tot allò que ha viscut en 80 anys de vida i 50 sobre l’escenari.

La proposta més trencadora arribarà el dissabte 6 d’agost, en què es podrà ballar a ritme de les màquines de CaboSanRoque, el pop independent de Joe Crepúsculo o el techno house de la dj i productora cabrilenca Sara V.