Tot a punt per a la 32a Mostra Gastronòmica

Publicat el 2 d'Agost de 2019

Ja es poden adquirir els tiquets de tasts i begudes per Internet, a través de la plataforma digital tiquets.cabrils.cat.

Del 16 al 20 d’agost, el pati de l’Escola Olivera acollirà una nova edició de la Mostra Gastronòmica, Comercial i d’Artesans de Cabrils, l’esdeveniment gastronòmic, econòmic, turístic i social que permet degustar els plats, vins i caves més representatius de la comarca.

 

Arran de la desaparició de l’empresa municipal SEIPRO, l’Ajuntament de Cabrils torna a fer-se càrrec de la seva organització amb la col·laboració de la Diputació de Barcelona, el Consorci DO Alella, Sorli, Font Vella i Damm.

 

En la seva 32a edició, la Mostra comptarà amb un total de 56 estands: 14 de restauració, 4 de vins i caves, 8 de comercials, 5 d’entitats i 25 paradetes d’artesans.

 

L’acte inaugural tindrà lloc el divendres 16 d’agost a les 8 del vespre, i la resta de dies, l’horari serà de 2/4 de 8 de la tarda a 2/4 de 12 de la nit.

 

Durant la Mostra es podrà comprar l’ampolla de cava amb la placa commemorativa dels 32 anys, a l’estand de Parxet situat dins el recinte. Enguany, se celebra la 14a Trobada de col·leccionistes de plaques de cava de Cabrils. Serà el diumenge 18, de 6 de la tarda a 9 del vespre a la mateixa Mostra.

 

A partir del dia 5 d’agost, es podran adquirir els tiquets de tasts i begudes per Internet, a través de la plataforma digital tiquets.cabrils.cat.

 

Paral·lelament, per tal d’agilitzar la venda de tiquets i evitar cues durant la Mostra, també es podran comprar de manera anticipada, durant els dies previs, a la guixeta instal·lada davant del Centre Cívic La Fàbrica. Els horaris de venda seran dimarts 13 i dimecres 14 d’agost, de 6 de la tarda a les 9 del vespre; dijous 15, de 10 del matí a 2 del migdia i de 6 de la tarda a 9 del vespre i divendres 16, de 10 del matí a 2 del migdia.

 

Com ja és habitual, el 0,7% de la venda de cada tiquet es destinarà a Proactiva Open Arms. Com a novetat, a l’estand de l’Ajuntament es farà una activitat solidària que permetrà a tothom qui ho vulgui, fer una aportació econòmica als ‘Amics de Can Ruti’, entitat convidada.

 

Per altra banda, els plats, gots, coberts i tovallons tornen a ser biodegradables. Fomentar el reciclatge i la sostenibilitat són un dels objectius de la Mostra.

 

Trobareu més informació en el següent enllaç.