Arriba la 15a edició del Concurs de Música Jove ‘Maresmusic’

Publicat el 14 de Juny de 2019

Torna el ‘Maresmusic’! Enguany amb més novetats i jornades de formació.

El Concurs de Música Jove, organitzat pels ajuntaments de Cabrils, El Masnou, Montgat i Vilassar de Mar, arriba a la 15a edició amb nous propòsits, objectius renovats i moltes sorpreses.

 

Una de les novetats per aquest 2019 és el cicle de jornades de formació i l’elaboració d’una guia final amb tots els temes i recursos tractats durant l’any.

 

Aquest cicle de jornades serà una acció divulgativa i educativa on professionals del sector i els joves músics podran adquirir coneixements, resoldre dubtes i construir, entre tots, models de consulta i/o assessorament, establint continguts que ajudin als joves a apropar-se al sector.

 

El cicle de jornades constarà de 5 sessions; una a cada municipi organitzador més una jornada conclusiva a la fase final del concurs. Els ponents convidats seran professionals del sector que proposaran temàtiques concretes per a cada sessió, deixant temps per a conceptes genèrics requerits pels assistents. (Ex: educatius, audiovisuals, estratègies de viralització, eines digitals, estructura de la industria, managements, discogràfiques, editorials, booking, gestió de drets d’autor, termes legals, festivals, subvencions, sponsorship, entre d’altres.)

 

Aquestes sessions seran programades i anunciades, per tal d’inscriure’s a la web (maresmusic.cat). Obertes a totes les edats i no-participants del concurs.

 

Tots els assistents a les 5 sessions tindran un obsequi amb descomptes de serveis o productes musicals i el sorteig de dues entrades per a un festival de gran format (2020).

 

Ja pots consultar les jornades de formació i inscriure’t per assistir-hi. Ho trobaràs al portal maresmusic.cat.

 

Les jornades comencen a Cabrils el 22 de juny amb la ponència de Raul Marin, amb temàtica de consultoria legal, drets d’autor, music business i propietat intel·lectual.

2a dissabte 6 de juliol a Vilassar de Mar

3a dissabte 14 de setembre a Montgat

4a dissabte 28 de setembre a Masnou

5a dissabte 26 d’octubre a Cabrils

En breu donarem a conèixer les novetats del concurs i podreu consultar les bases.

 

Estigueu atents a les novetats a la pàgina web www.maresmusic.cat, les xarxes socials i a través dels canals oficials dels ajuntaments de Cabrils, El Masnou, Montgat i Vilassar de Mar.

Estigueu atents, això ja arrenca!