Lombao guanya la 13a edició del Concurs de Música Jove del Maresme

Lombao guanya la 13a edició del Concurs de Música Jove del Maresme

Publicat el 30 de novembre de 2017

El trio de Vilassar de Mar Lombao es va alçar amb el primer premi de l’Endolla’t 2017, el Concurs de Música Jove del Maresme, en una final que es va celebrar el passat 25 de novembre a la Sala Pau de Montgat amb un gran èxit artístic i de públic.

El grup format per Clara Lombao, Andrea Cárdemas i Xènia Sànchez va seduir al jurat del certamen amb la seva proposta de cançó d’autor, folk i arranjaments clàssics i va endur-se el primer premi de la categoria A, adreçada a grups i cantants dels municipis organitzadors del concurs: Cabrils, el Masnou, Montgat i Vilassar de Mar. El grup de Montgat Dom Dmain i el grup Howl del cabrilenc Miquel Moya van actuar en directe com a finalistes de l’edició d’enguany juntament amb Lombao, qui finalment es va endur el premi, que consisteix en la gravació a Bucbonera Studios d’un EP amb quatre cançons sota la supervisió del productor i enginyer de so Tomàs Robisco durant el mes de desembre de 2017, la seva  distribució en plataformes digitals, assessorament musical personalitzat i un concert promocional a la final en directe de l’edició del 2018.

Per la seva part, el quartet de Hip Hop d’Alella, Danee Doble.E & The Sample Corp, es va emportar els 400 euros en material musical al millor grup de la categoria B, escollit per votació popular durant el concert final.

“Endolla’t al so del Maresme” és una de les accions dels plans locals de Joventut de Cabrils, el Masnou, Montgat i Vilassar de Mar, i pretén donar suport i promocionar els grups locals de música jove.

2017-11-30T11:29:25+00:00