Convocatòria Junta Local de Seguretat i xerrada informativa sobre seguretat a domicilis adreçada al veïnat

Publicat el 19 de Novembre de 2019

La xerrada informativa tindrà lloc dimecres 20 de novembre a les 19 hores a la Sala de Plens de l’Ajuntament.

L’alcaldessa, Maite Viñals Clemente, ha convocat la Junta Local de Seguretat per aquest dimecres dia 20 de novembre, en sessió ordinària de caràcter plenari. Aquest òrgan és l’encarregat del disseny de les polítiques de seguretat a nivell municipal i de la coordinació entre Administracions públiques en la matèria.

 

En tractar-se d’una sessió plenària, s’ha convidat a altres cossos d’emergència amb activitat al municipi, com és el servei de protecció civil, així com també als grups polítics de l’oposició, per tal que en tinguin un coneixement directe de l’estat de la seguretat.

 

Amb posterioritat, a les 19.00 hores del mateix dia 20 de novembre, a la Sala de Plens de l’Ajuntament, es convoca a tot el veïnat de Cabrils que hi vulgui assistir, a una xerrada divulgativa sobre l’estat de la seguretat. En aquesta xerrada, s’aprofitarà per recordar els consells de seguretat bàsics per a la prevenció dels robatoris amb força en interior de domicili.

 

Amb aquesta convocatòria de la Junta Local de Seguretat i d’una xerrada informativa general, el govern municipal acompleix amb el compromís de fer-les, que va adquirir davant els interlocutors de seguretat de les urbanitzacions, en la reunió de data 12-07-2019 i de la qual ja es va informar per aquest mateix mitjà.