JOVES

ALTELL

L’espai jove L’Altell és l’equipament juvenil de Cabrils i la seu de la Regidoria d’Infància, Adolescència i Joventut de l’Ajuntament on principalment s’aglutinen els serveis, les activitats i els recursos en matèria de polítiques de joventut. És l’espai referent de dinamització i participació dels joves.

L’equipament està adreçat a joves d’entre 12 i 18 anys: oferta diària i continuada de recursos per al desenvolupament personal, acadèmic, d’oci i lleure… Cobrir necessitats pedagògiques i lúdiques en el temps lliure

També es treballa per una oferta pels joves de 18 a 30 anys: propostes dirigides en els àmbits d’assessorament d’estudiants, joves treballadors, emancipació, oci…

ESPAI JOVE AUTOGESTIONAT

Projecte en desenvolupament…

A través dels Pressupostos Participatius del 2016 va sortir escollida l’opció que el jovent del nostre poble disposessin d’un espai propi autogestionat, el qual s’ha previst dins del nou projecte que s’aplicarà a l’equipament Mas Maria.

Més informació sobre els Pressupostos Participatius.

CENTRES EDUCATIUS

Accedeix a la secció Educació

ESPORTS

LLEURE

LA FÀBRICA

La Fàbrica és el nom amb el qual es coneix el centre cívic de Cabrils, ubicat a l’antiga fàbrica Solé Fabra, al centre del municipi.

Recentment La Fàbrica ha iniciat una nova etapa sota el lema “teixint cultura”, recordant els orígens de l’edifici. Amb la voluntat d’oferir un seguit d’activitats i espectacles culturals a tota la població, la regidoria de Cultura també va iniciar, a principis de l’any 2016, un projecte que apropa la música, el teatre, el cinema i la dansa, així com un programa d’activitats formatives i d’oci.

Actualment el centre cívic compta amb una programació pròpia d’activitats culturals, cursos de formació, tallers, xerrades, exposicions… I també funciona com un lloc de trobada i de reunions d’entitats culturals.

Accedeix al portal web de La Fàbrica

LA BIBLIOTECA

Antigament a Cabrils existia una petita sala de lectura inaugurada el 1970, però no va fer fins a la inauguració de l’actual espai de la Biblioteca de Cabrils el 7 de juliol de 2001 quan es va poder satisfer la demanda al municipi.

L’actual biblioteca està ubicada en un edifici que temps enrere havia allotjat la fàbrica Joan Artigues Alart, just al costat del centre cívic La Fàbrica. Consta d’un espai de 663m2 i més de 100 punts de lectura. A més, compta amb els serveis d’activitats per a adults, activitats infantils, àudiollibres, bústia de retorn, clubs de lectura, consulta de bases de dades, cursos i tallers, informació, informació local, internet i més, préstec d’autoservei, préstec interbibliotecari, proposa una compra, racó de pares i mares, renovació de documents, reserva de documents, reserva d’ordinadors, servei a les escoles, serveis a petits lectors, visites guiades i Wi-Fi.

Accedeix al bloc de la Biblioteca Pública de Cabrils