Arriben les XVIII Jornades de Cuina Aranesa a Cabrils
Del 8 de febrer al 3 de març, un total de cinc restaurants oferiran plats de la cuina Aranesa.
Cabrils i Cabrera de Mar acullen una nova edició de les Jornades de Cuina Aranesa del 8 de febrer al 3 de març. Enguany, un total de cinc restaurants oferiran plats de la cuina Aranesa, com l’Olla Aranesa, el Paté d’Aran, Civets o Estofats, cadascun amb el seu segell personal.
L’objectiu de les jornades és apropar la cuina de la Vall d’Aran a la comarca del Maresme; a Cabrils hi participen l’AXOL, Cal Gras, Xaret i Xeflis i a Cabrera de Mar, el restaurant Santa Marta.
Podreu trobar tota la informació a la web de Cabrils Gastronòmic i a l’app del restaurant Xeflis, impulsor i organitzador de les jornades.
Esperem que gaudiu d’una de les cuines de muntanya més rica i variada. Bon profit!