Obertes les inscripcions al Maresmusic

Publicat el 24 de juliol de 2019

El concert final d’enguany, tindrà lloc al Centre Cívic La Fàbrica de Cabrils.

Ja estan obertes les inscripcions a la 15a edició del Maresmusic, el Concurs de Música Jove del Maresme. Es tracta d’una de les accions dels plans locals de joventut de Cabrils, El Masnou, Montgat i Vilassar de Mar que té com a finalitat donar suport i promocionar els grups locals de música jove.

Hi poden participar tots aquells grups o solistes que complexin els requisits següents:

  • Els components del grup o solistes dels quals tinguin edats compreses entre els 16 i 30 anys i com a mínim un dels components estigui empadronat a un dels municipis del Maresme. (S’admet que algun dels components sigui menor o major de les edats indicades, sempre que la majoria de components del grup tinguin edats compreses entre els 16 i 30 anys. En tot cas, l’edat mínima és 14 anys i la màxima, de 35).
  • El grup ha de designar una persona de contacte, que serà la interlocutora. Aquesta persona ha de ser major d’edat.
  • No es poden tornar a presentar grups i solistes guanyadors d’edicions anteriors.

Els noms dels grups finalistes seleccionats es faran públics la setmana del 7 d’octubre i enguany, el concert final tindrà lloc el dissabte 26 d’octubre de 2019 al Centre Cívic La Fàbrica de Cabrils.

Els premis del concurs seran: Premi Actuació Professional remunerada al LINE-UP de Festival de gran format a Catalunya (2020) – Deliberació Jurat especialitzat; Premi de 500€ en material musical Deliberació votació popular; Premi actuació Garrinada d’hivern 2019 Deliberació Organització Festival; Premi actuació al cicle “Disconcerts” Sala Clap Mataró. I el premi local, va dirigit als components participants residents a alguna de les poblacions organitzadores. Aquest premi s’atorgarà a la millor proposta municipal, sense ser requisit passar a la fase final del concurs. Cadascun dels municipis organitzadors atorgarà al seu millor grup local 600€ per una actuació a les festes majors del seu municipi o cicle musical municipal.

Consulta les bases del concurs en aquest enllaç i amplia la informació a maresmusic.cat.