GRUP MUNICIPAL

ESQUERRA REPUBLICANA DE CATALUNYA – ACORD MUNICIPAL

El grup municipal d’ERC – CxC – AM està format per veïns i veïnes del poble que vetllen pel bon govern municipal i el benestar de les persones i famílies que viuen i/o treballen a Cabrils. Potenciem a través de diferents mitjans la col·laboració i participació dels veïns i entitats del nostre municipi. Podeu fer-nos arribar les vostres suggerències, propostes, preguntes o queixes per via electrònica o presencialment, responent-vos amb la major celeritat possible. Esquerra Cabrils t’escolta!

REGIDORS

Maite Viñals Clemente
Pere Sáez Mora
Sílvia Vallbona Blanch
Jordi Campos Guitart
Mónica Casco Estévez

CONTACTE

Escriu un correu a: cabrils@esquerra.org

JUNTS PER CATALUNYA CABRILS

Junts per Catalunya – Cabrils som un grup de veïnes i veïns del nostre poble que ens hem implicat en millorar el govern municipal. Ho farem des de l’esforç diari i amb el rigor que ens permet un excel·lent equip amb capacitat i experiència. Ho farem entre tots, de forma participativa, al costat de les entitats i els col•lectius. Ho farem sense improvisacions, des de la planificació d’un futur que ens mereixem, però amb una seguiment immediat del present. Ho farem des d’on en meni la realitat, al govern o a l’oposició, però sempre puntualment al servei dels cabrilencs i les cabrilenques, al servei del país.

REGIDORS

Marta Gómez Pons
F. Xavier Almirall Garcia
Xavier Badia Campos

CONTACTE

Envia un Whatsapp al:
676 446 473

Escriu un correu a: info@juntspercatalunyacabrils.cat

UNITS X CABRILS

REGIDORS

Avelina Morales Serra
Isabel Tamboleo Villalobos

CONTACTE

Escriu un correu a: info@unitsxcabrils.cat

CIUTADANS CABRILS

Ciutadans Cabrils está formado por un grupo de vecinos  que ha decidido traslladar al ámbito más cercano, el municipio, la defensa de los principios del liberalismo, el progresismo, la democracia i el constitucionalismo.

Com a  Grup Municipal Ciutadans-Partido de la Ciudadanía  Cabrils vetllarem per l’eficàcia i  la transparència de la gestió municipal  i liderarem totes aquelles iniciatives que la puguin millorar. Per això us animem a fer-nos arribar les vostres  propostes i suggeriments així com   els dubtes  i problemes que tingueu.

Volem ser la teva veu! !Queremos ser tu voz!

REGIDORS

Maria Gràcia Marquès Piris

CONTACTE

Envia un Whatsapp al: 672338947

Escriu un correu a: ciutadans.cs.cabrils@gmail.com

MUC Logo

MUNICIPALISTES PER CABRILS

Municipalistes per Cabrils (MUC) és un partit municipal que neix de la inquietud compartida per un grup de veïnes de Cabrils davant la greu situació que com a societat ens ha tocat viure els darrers anys així com de la incapacitat de l’actual model polític per trobar-hi solucions. Després d’anys treballant individualment i col·lectiva per la transformació social  a través d’entitats socials i culturals -habitualment de caràcter sectorial- i de moviments socials autònoms que defensen una visió i acció global, hem pres consciència de la limitació de la nostra capacitat d’incidència i transformació i de la necessitat de fer un pas endavant i involucrar-nos en la política institucional de Cabrils.

REGIDORS

Miguel Doñate Sastre

CONTACTE

Escriu un correu a: municipalistescabrils@gmail.com

PSC Logo

PARTIT SOCIALISTA DE CATALUNYA – CANDIDATURA DE PROGRÉS

REGIDORS

Ana Isabel Sorroche Martí

CONTACTE

Escriu un correu a: grupopsccabrils@icloud.com

L’Ajuntament de Cabrils no fa cap aportació econòmica als grups municipals.