GRUP MUNICIPAL

ESQUERRA REPUBLICANA DE CATALUNYA – ACORD MUNICIPAL

El grup municipal d’ERC –  AM està format per veïns i veïnes del poble que vetllen pel bon govern municipal i el benestar de les persones i famílies que viuen i/o treballen a Cabrils. Potenciem a través de diferents mitjans la col·laboració i participació dels veïns i entitats del nostre municipi. Podeu fer-nos arribar les vostres suggerències, propostes, preguntes o queixes per via electrònica o presencialment, responent-vos amb la major celeritat possible. Esquerra Cabrils t’escolta!

REGIDORS

Maite Viñals Clemente
Sílvia Vallbona Blanch
Jordi Campos Guitart
Mónica Casco Estévez

CONTACTE

Envia un Whatsapp al:
676 352 285
Escriu un correu a: cabrils@esquerra.org

JUNTS PER CATALUNYA CABRILS

Junts per Catalunya – Cabrils som un grup de veïnes i veïns del nostre poble que ens hem implicat en millorar el govern municipal. Ho farem des de l’esforç diari i amb el rigor que ens permet un excel·lent equip amb capacitat i experiència. Ho farem entre tots, de forma participativa, al costat de les entitats i els col•lectius. Ho farem sense improvisacions, des de la planificació d’un futur que ens mereixem, però amb una seguiment immediat del present. Ho farem des d’on en meni la realitat, al govern o a l’oposició, però sempre puntualment al servei dels cabrilencs i les cabrilenques, al servei del país.

REGIDORS

Marta Gómez Pons
F. Xavier Almirall Garcia
Xavier Badia Campos

CONTACTE

Envia un Whatsapp al:
676 446 473

Escriu un correu a: info@juntspercatalunyacabrils.cat

UNITS X CABRILS

Units X Cabrils és un partit municipalista que es presenta a les eleccions municipals de 2019 amb una candidatura transversal integrada per un grup de gent vinculada a diferents àmbits, tant polític com d’investigació, ciència i administració pública. Sempre amb una gran il·lusió de donar tota la seva experiència vers al poble de Cabrils.
Actualment formem part de l’equip de govern junt amb ERC i MUC portant i administrant dues regidories: Via Pública i Sanitat, i Cooperació i Solidaritat.
Units X Cabrils està immers per aconseguir la independència de Catalunya com a Estat Propi.

REGIDORS

Avelina Morales Serra
Isabel Tamboleo Villalobos

CONTACTE

Envia un Whatsapp al: 
660 494 191

Escriu un correu a: info@unitsxcabrils.cat

MUC Logo

MUNICIPALISTES PER CABRILS

Municipalistes per Cabrils (MUC) és un partit municipal que neix de la inquietud compartida per un grup de veïnes de Cabrils davant la greu situació que com a societat ens ha tocat viure els darrers anys així com de la incapacitat de l’actual model polític per trobar-hi solucions. Després d’anys treballant individualment i col·lectiva per la transformació social  a través d’entitats socials i culturals -habitualment de caràcter sectorial- i de moviments socials autònoms que defensen una visió i acció global, hem pres consciència de la limitació de la nostra capacitat d’incidència i transformació i de la necessitat de fer un pas endavant i involucrar-nos en la política institucional de Cabrils.

REGIDORS

Miguel Doñate Sastre

CONTACTE

Escriu un correu a: municipalistescabrils@gmail.com

En viu: Tots els dimecres, a les 18:15, a l’Hotel d’Entitats de Cabrils

PSC Logo

PARTIT SOCIALISTA DE CATALUNYA – CANDIDATURA DE PROGRÉS

REGIDORS

Ana Isabel Sorroche Martí

CONTACTE

Escriu un correu a: grupopsccabrils@icloud.com

REGIDOR NO ADSCRIT

REGIDOR

Jose Alfredo Pérez Martín

CONTACTE

Escriu un correu a: perezmja@cabrils.cat

Les aportacions als grups municipals són:

  • 1€ mensual per regidor electe. L’aportació es paga anualment.

  • 20€ mensuals fixes a cada grup. L’aportació es paga anualment i és de 240€

Actualment cap grup municipal disposa de la figura d’assessor/a