GRUP MUNICIPAL

CIU Logo

CONVERGÈNCIA I UNIÓ

La Federació de Convergència i Unió neix el 2 de desembre de 2001, quan Convergència Democràtica de Catalunya i Unió Democràtica de Catalunya signen l’acord que dóna solidesa i estabilitat al projecte col·lectiu que comparteixen des de fa més de 20 anys. CiU és un equip de persones que vol ser la teva veu a les institucions del nostre país, des dels ajuntaments a la Generalitat. També vol fer arribar, les serves reivindicacions col·lectives a Madrid i a la Unió Europea. La nostra proposta busca el benestar de les persones i pretén assolir una societat justa, solidària i lliure. Una proposta que ha convençut i de la qual et convidem a participar-hi.

CONTACTE

Escriure un correu a: cabrils@ciu.info

ERC logo

ESQUERRA REPUBLICANA DE CATALUNYA – ACORD MUNICIPAL

El grup municipal d’ERC – CxC – AM està format per veïns i veïnes del poble que vetllen pel bon govern municipal i el benestar de les persones i famílies que viuen i/o treballen a Cabrils. Potenciem a través de diferents mitjants la col·laboració i participació dels veïns i entitats del nostre municipi. Podeu fer-nos arribar les vostres suggerències, propostes, preguntes o queixes per via electrònica o presencialment, responent-vos amb la major celeritat possible. Esquerra Cabrils t’escolta!

CONTACTE

Escriure un correu a: cabrils@esquerra.org

MUC Logo

MUNICIPALISTES PER CABRILS

Municipalistes per Cabrils (MUC) és un partit municipal que neix de la inquietud compartida per un grup de veïnes de Cabrils davant la greu situació que com a societat ens ha tocat viure els darrers anys així com de la incapacitat de l’actual model polític per trobar-hi solucions. Després d’anys treballant individualment i col·lectiva per la transformació social  a través d’entitats socials i culturals -habitualment de caràcter sectorial- i de moviments socials autònoms que defensen una visió i acció global, hem pres consciència de la limitació de la nostra capacitat d’incidència i transformació i de la necessitat de fer un pas endavant i involucrar-nos en la política institucional de Cabrils.

CONTACTE

Escriure un correu a: municipalistescabrils@gmail.com

PSC Logo

PARTIT SOCIALISTA DE CATALUNYA – CANDIDATURA DE PROGRÉS

 

REGIDORS

CONTACTE

Escriure un correu a: grupopsccabrils@icloud.com

PP Logo

PARTIT POPULAR DE CATALUNYA

 

CONTACTE

Escriure un correu a: torrescmc@cabrils.cat

L’Ajuntament de Cabrils no fa cap aportació econòmica als grups municipals.