L’Ajuntament contracta en pràctiques un jove beneficiari del Programa de Garantia Juvenil

Publicat el 6 de Novembre de 2019

Durant sis mesos i a temps complet, donarà suport tècnic a l’àrea de transparència.

L’Ajuntament de Cabrils ha contractat a un jove dins del programa de Garantia Juvenil de Catalunya que donarà suport tècnic a l’àrea de transparència. Aquesta contractació s’emmarca en el Programa Contractació en pràctiques de joves beneficiaris del Programa de Garantia Juvenil del Servei Públic d’Ocupació de Catalunya.

 

Es tracta de contractes laborals en pràctiques de persones joves amb formació, durant un període de sis mesos a jornada completa, amb l’objectiu de donar a conèixer el funcionament intern de l’administració, posar en pràctica la seva formació i millorar l’ocupabilitat d’aquests joves amb l’adquisició de les aptituds i competències i afavorir la seva incorporació al mercat laboral.

 

Aquest és el tercer any que l’Ajuntament de Cabrils és beneficiari d’aquest tipus de subvencions destinades a incentivar la contractació en pràctiques de joves amb formació.

 

Per altra banda, dins el mateix programa, el Consell Comarcal del Maresme ha contractat a una jove de Cabrils per donar suport al Departament de Promoció Econòmica.