Tres detinguts per un furt comès a Cabrils

Tres detinguts per un furt comès a Cabrils

Publicat el 6 d'Agost de 2018

Els presumptes lladres, dues dones i un home, buscaven persones d’edat avançada a qui enganyaven amb abraçades i oferiments sexuals per robar-los joies.

El passat 26 de juliol, els Mossos d’Esquadra de la comissaria de Premià de Mar van detenir un home i dues dones de nacionalitat romanesa, d’entre 19 i 21 anys, com a presumptes autors d’un furt a un home que caminava pel centre urbà de Cabrils.

Els fets van ocórrer el 24 de juliol, quan dues dones es van apropar a un home d’edat avançada per demanar-li una adreça. Seguidament, van començar a abraçar-lo i a efectuar-li tocaments i oferiments sexuals, creant-li una gran confusió.

Moments més tard, l’home es va adonar que li havien sostret el rellotge d’alta gamma que duia, valorat en 3.000€.

Arran de la denúncia de la víctima, els Mossos d’Esquadra van iniciar una investigació, on les imatges captades per les càmeres de videovigilància instal·lades al municipi els van servir per identificar als presumptes autors i al vehicle amb el qual es desplaçaven.  La Policia Local de Cabrils els va facilitar les imatges on es veia clarament com les dones efectuaven el furt, metre que l’home les esperava en un vehicle per posteriorment fugir.

Dos dies després del robatori, els Mossos d’Esquadra van interceptar el vehicle al municipi de Malgrat de Mar i van detenir els tres membres del grup. Els arrestats van passar a disposició judicial i el jutge en va decretar la llibertat amb càrrecs.

2018-09-17T12:59:28+01:00