Formació per la creació de cooperatives i entitats d’economia social i solidària

Publicat el 6 de Setembre de 2019

Coop Maresme ofereix, aquest mes de setembre, un taller formatiu.

Coop Maresme, l’Ateneu Cooperatiu del Maresme, té per objectiu generar espais de trobada, d’atenció, difusió, creació i enfortiment de l’economia cooperativa, social i solidària al Maresme. Vol facilitar i visibilitzar tots els recursos de l’economia social i cooperativa de la comarca, i oferir un ampli ventall de serveis integrals de qualitat, com la formació, la difusió o l’assessorament.

 

Aquest mes de setembre, té programat un taller formatiu per la creació de cooperatives i entitats d’economia social i solidària. Les sessions seran els dies 18 i 19 d’aquest mes, de 16h a 19h al Cafè de Mar (Mataró) i es dirigeixen a persones i col·lectius interessats a emprendre.

 

Es tracta d’una metodologia formativa essencialment participativa i de co-aprenentatge. Es facilitarà informació bàsica i elements de reflexió sobre els temes tractats, i es treballarà la reflexió compartida a partir de la pràctica dels i les assistents, buscant un espai d’aprenentatge eminentment pràctic.

 

Concretament, el dimecres 18 es tractarà el Règim Jurídic (què és, com afecta en el projecte col·lectiu i com construir una cooperativa) i els Estatuts Socials; i el dijous 19, el Pla de Viabilitat Econòmica (pla financer, d’inversions, d’operacions i preu de venda).

 

Les inscripcions ja estan obertes, i es poden realitzar a través del següent enllaç.

 

 

Per a més informació podeu consultar l’enllaç, enviar un mail a info@coopmaresme.cat o bé trucar al 681 66 14 51.