COMUNICAT: Per una Festa Major lliure de sexismes

COMUNICAT: Per una Festa Major lliure de sexismes

Publicat el 9 d'agost de 2018

L’Ajuntament de Cabrils pretén fer de la Festa Major un espai lliure d’agressions sexistes.

Des de la Regidoria de Participació, Transparència i Regeneració Institucional, l’Ajuntament de Cabrils pretén fer una Festa Major lliure de sexismes per poder-ne gaudir lliurement.

El consistori condemna i se suma al rebuig de totes aquelles accions sexistes que succeeixen dia a dia arreu del món. És per això que volem contribuir en la lluita antisexista i la discriminació, i garantir i generar un espai segur i de confiança, lliure d’agressions, comentaris i comportaments sexistes o discriminatoris.

Tothom té dret a gaudir de la Festa Major de Santa Helena sense sentir-se assetjat, intimidat o agredit.

  • Volem una Festa Major on poder passar-ho bé amb els nostres veïns i veïnes i amb totes les persones que ens visiten
  • Volem una Festa Major lliure de violència i agressions sexistes, homòfobes, xenòfobes o de qualsevol tipus.
  • Volem una Festa Major on es respecti la llibertat de les dones a estar tranquil·les, la llibertat d’estimar de cadascú i la diversitat cultural, ideològica i de qualsevol altra naturalesa.
  • Volem una Festa Major on l’ús i l’abús d’alcohol o altres drogues no sigui l’excusa per a incomodar, insultar, assetjar o agredir.
  • Volem una Festa Major plena de respecte.

En cas d’agressió, ja siguis víctima o testimoni, denuncia a la Policia Local al 609 411 550 o als Mossos d’Esquadra al 112, o adreçat al personal de l’Ajuntament o als serveis de seguretat.

2018-08-09T10:01:10+00:00