NOTÍCIA CULTURAL

Finalitzen les obres de manteniment i millora de les zones escolars

Publicat el 11 d'octubre de 2016

La Brigada Municipal d’Obres i Serveis de l’Ajuntament de Cabrils finalitza avui les tasques de manteniment de la via pública de les zones escolars.

Des del mes d’agost, s’han fet obres de reforç de la senyalització de trànsit als principals passos de vianants situats al voltant de les escoles i instituts del municipi. També s’han realitzat obres d’adequació i millora dels aparcaments dissuasius propers als centres escolars.

Durant l’estiu, ja es van realitzar obres relatives a reparacions, treballs de fusteria, fontaneria, i substitucions d’elements per tal de posar a punt les escoles. Ara, s’han estat realitzant feines per mantenir els horts i els patis de tots els centres.

La Brigada Municipal també ha treballat durant aquestes setmanes en la millora de diferents zones del poble, com les escales de Ca l’Otro, el carrer de San Sebastià, el Camí de Ponent i l’Avinguda Carles Tolrà i el Camí Muntanya.

D’altra banda, també ha estat important la renovació de la tanca del Complex Esportiu Municipal (CEM) i la millora de la zona verda del Carrer Catalunya.

La Regidoria de Manteniment i Via Pública demana disculpes pels inconvenients i molèsties que s’hagin pogut generar i agraeix la col·laboració de la ciutadania durant els treballs.