Arriba la 4a edició del projecte “Expressa’t”

Arriba la 4a edició del projecte “Expressa’t”

Publicat el 4 de Febrer de 2019

El projecte va adreçat als alumnes d’entre 11 i 13 anys dels centres públics del municipi.

Des de la Regidoria de Participació, Transparència i Regeneració Institucional de l’Ajuntament de Cabrils es torna a posar en marxa, per quart any consecutiu, el projecte “Expressa’t”, adreçat a menors d’entre 11 i 13 anys dels centres públics del municipi.

 

Aquesta proposta forma part del projecte general “Pressupostos Participatius de Cabrils 2019”, que aposta per la participació activa de veïns i veïnes en la ideació, desenvolupament, decisió i implementació de l’acció política municipal.

 

El projecte “Expressa’t” apareix com un procés d’aprenentatge alhora que d’exercici de la participació política activa. A partir d’un seguit de dinàmiques entrellaçades, el projecte s’estructura en 5 sessions en el qual, nois i noies participaran activament en el disseny i selecció d’una proposta d’inversió on destinar una partida de 5.000€.

 

Aquesta setmana, els alumnes de 6è i 1r d’ESO de l’Escola L’Olivera, l’Institut de Cabrils i l’Escola Mas Maria comencen les dinàmiques participatives i, dimarts 12 de febrer es decidirà la proposta guanyadora al Centre Cívic La Fàbrica.

 

En edicions anteriors, els joves de Cabrils van decidir destinar els 5.000€ a potenciar un espai de lleure juvenil dins del nou Espai Jove Altell i a la construcció d’un skatepark.

2019-02-04T14:00:50+00:00