T'ho fem fàcil si... ets una entitat

CONTACTE

REGIDORIA DE PARTICIPACIÓ i REGENERACIÓ INSTITUCIONAL

Regidor:
Miguel Doñate Sastre

Equip tècnic:
Josep Carlos Babot

Telèfon:
93 753 96 60 ext. 7

Correu-e:
participacio@cabrils.cat

Adreça:
C/ Domènec Carles 1 – 08348 Cabrils (Barcelona)

POTENCIEM LES ENTITATS I ASSOCIACIONS…

Des de la regidoria de Participació de l’Ajuntament de Cabrils volem potenciar les associacions i entitats sense ànim de lucre al nostre municipi, perquè considerem que són escoles de la vida social de la població i unes de les principals eines per crear i vertebrar una xarxa activa ciutadana que participi en el desenvolupament de la vila i en la millora de les condicions de vida de tots els seus veïns i veïnes.

Volem fer d’altaveu de persones i grups, col·laborar en socialitzar els coneixements i experiències acumulats, i avançar tots junts.

Per poder aprofundir en aquesta col·laboració i treball conjunt entre entitats i associacions i Ajuntament és necessari realitzar prèviament la inscripció de la vostra entitat en el Registre d’Entitats Locals de Cabrils.

ADOAC: FORMULARI ALTA REGISTRE D’ENTITATS LOCALS DE CABRILS

Registrar-se no és només un requeriment formal per tenir accés a un seguit de recursos que ofereix l’Ajuntament com accés a equipaments, subvencions, assessorament, etc. és també una forma més d’expressar l’estima pel nostre municipi.

… I US ACOMPANYEM EN LA CREACIÓ DE NOVES

Si esteu pensant en constituir una nova entitat o associació, t’oferim el nostre suport presencial o telemàtic en aquest procés.

SUBVENCIONS MUNICIPALS

L’Ajuntament de Cabrils desenvolupa, en matèria de suport a les activitats del poble, accions entre les quals es troben les subvencions a entitats i associacions i centres educatius de caràcter públic del municipi, per al foment i la millora dels interessos generals dels veïns i veïnes de Cabrils.

Les subvencions es concedeixen en règim de concurrència competitiva, a aquelles entitats i associacions que no disposin d’una previsió singular en el pressupost municipal.

Accedeix a tota la informació sobre les subvencions municipals.

TAULA D’ENTITATS

La Taula d’Entitats és un nou projecte que neix del reconeixement per part de l’Ajuntament de la tasca que desenvolupen les entitats i associacions cabrilenques en els seus respectius àmbits així com de la seva capacitat per vertebrar i enfortir el teixit social del nostre municipi.La Taula d’Entitats té entre els seus objectius:

  • ser un nou canal de comunicació dinàmic i permanent entre les entitats i l’Ajuntament.
  • aprofundir en la col·laboració entre les entitats i l’Ajuntament de forma pública, transparent i compartida, tot incorporant al conjunt de les entitats en els assumptes que els afecten col·lectivament i individual.
  • generar un espai d’interrelació i intercanvi entre les diferents entitats i associacions que faciliti generar sinergies, treballar conjuntament, etc.
  • un espai de visualització i difusió de la seva acció al conjunt del veïnat.