Viu el Municipi des de dins!

Cabrils des dels ulls de les persones que hi vivim! Un espai que vol anar més enllà de la tradicional parcel·lació de les regidories i oferir una visió transversal, fresca, dinàmica i útil per al nostre dia a dia.

LES PERSONES, teixim societat!

Cabrils és la seva gent, un poble solidari que es mou i participa com demostra la presència de més de seixanta associacions i entitats que a través de la seva acció teixeixen societat i revitalitzen en el dia a dia de la vila. Per això un dels nostres principals objectius és treballar per promoure i facilitar la participació del veïnat en tots els àmbits, creant un sentiment de poble que entre tots ens hem d’encarregar de mantenir.

MÓN CULTURAL, som creatius!

No es pot entendre la vida al municipi sense cultura. És per això que a Cabrils apostem fort per donar-li l’espai que es mereix, organitzant activitats que omplen de vida els carrers i els equipaments de la vila. Des de cicles de cinema o conferències, fins a exposicions, festes i tradicions que fan de Cabrils un poble que viu la cultura. Aquesta forta aposta s’ha vist multiplicada amb la creació de fires com la de Sant Jordi, la Mostra Literària de Cabrils o la renovació del Musicab, el festival de música de Cabrils que recentment ha fet un salt qualitatiu per convertir-se en un referent musical al Maresme.

NATURA, respirem vida!

Cabrils és un entorn privilegiat amb indrets submergits al bell mig de la natura. Espais com l’Arborètum de Catalunya, on podem trobar una representació de tots els ecosistemes forestals de Catalunya, fan del municipi un pulmó que ens omple de vida. És tasca de tots i totes protegir aquests espais i transmetre aquests valors a tots aquells que ens envolten, fomentant el reciclatge i afavorint l’educació ambiental.

ESPORT I LLEURE, fem salut!

Cada dia som més conscients com a societat que esport, lleure i salut són inseparables. L’esport és salut. Per això comptem amb diversos equipaments i espais esportius que busquen promoure l’activitat física com a sinònim de vida saludable. Equipaments com el Complex Esportiu Municipal, el pavelló esportiu o el camp de futbol així com els diversos clubs i associacions esportives de Cabrils fan del nostre poble un món d’oportunitats per a gaudir de l’esport sense haver de sortir de la vila. Perquè fer esport és guanyar qualitat de vida.

DINAMISME ECONÒMIC, generem oportunitats!

L’economia ocupa un paper destacat en les nostres vides i plegats podem treballar per fer-la més dinàmica, justa i sostenible. L’Ajuntament vol acompanyar a les persones i recolzar a empreses, professionals, comerços i restauradors entre d’altres en els seus projectes.

ESDEVENIMENTS, som actius!

Tot l’any a Cabrils podem gaudir d’un munt d’activitats i espais de trobada promoguts per entitats i associacions, grups de veïns i veïnes o el mateix Ajuntament. Tot i així hi ha esdeveniments destacats en el calendari de la vida sociocultural de Cabrils i que apleguen al seu voltant una munió de veïns i veïnes però també de persones dels pobles veïns com del conjunt de la comarca.
Junt als dos esdeveniments de més tradició, la Festa Major de la Santa Creu al maig i la Festa Major de Santa Helena a l’agost, hi ha de caràcter ludicoesportiu com la Cabrilenca en les seves dues versions –Camines o corres i Pedalada BTT-, musical com el Musicab i gastronòmic i comercial com la multitudinària Mostra Gastronòmica, comercial i d’artesans de Cabrils de la que enguany celebrarem el seu 32è aniversari.