Educació 2018-09-27T13:17:06+01:00

EDUCACIÓ

CENTRES EDUCATIUS, per aprendre!

Cabrils té una cobertura d’escolaritat en l’etapa educativa de 0 a 16 anys totalment pública i amb centres al mateix municipi. També disposa centres d’educació musical i de formació per a adults.

EQUIPAMENTS, espais educatius!

A Cabrils les escoles no són els únics espais educatius. Altres equipaments com el centre cívic La Fàbrica, la biblioteca pública o el museu també són espais per a la formació permanent de les persones. Accedeix a cadascun d’ells per cercar el que hi pots aprendre!

EL CASAL D’ESTIU DE CABRILS, gaudir i aprendre!

En el Casal d’Estiu de Cabrils eduquem en valors, potenciem la creativitat i la participació, promovem la cohesió del grup, afavorim la intel·ligència emocional i interpersonal, desenvolupem l’esperit crític, ajudem a adquirir competències, transmetem hàbits de vida saludables i fomentem la inclusió i la cooperació.

El Casal d’Estiu de Cabrils 2018 ofereix l’oportunitat als infants i joves de gaudir d’un estiu ple d’aventures! Del 25 de juny al 27 de juliol vine a descobrir un món

A partir del 21 de maig obrim el període d’inscripcions al Casal d’Estiu de Cabrils 2018.

Si vols més informació descarrega’t el díptic del Casal d’Estiu de Cabrils 2018.

També pots descarregar-te el formulari de la preinscripció 2018.

EL CAU, educació en el lleure!

L’educació ha anat estenent la seva influència més enllà d’un espai i d’un moment temporal per situar-se en totes les fases de la trajectòria vital. Aquesta expansió ha fet que l’oferta d’educació no formal sigui cada vegada major, però també més reconeguda socialment.

En aquest sentit, l’educació en el lleure és el conjunt d’iniciatives que es realitzen en el temps lliure d’infants i joves amb una intencionalitat pedagògica i un caràcter lúdic fora del currículum escolar i de l’àmbit familiar.

A Cabrils, les activitats de lleure educatiu es duen a terme al Cau a través de l’Agrupació d’Escoltes Montcabrer.

REGIDORIA D’ENSENYAMENT

Accedeix a la  web de la regidoria