Engega una nova edició del projecte ‘Digues la teva’, dins dels Pressupostos Participatius 2019

Publicat el 3 d'Abril de 2019

Avui, 3 d’abril, es posa en marca la fase de presentació de les propostes.

La Regidoria de Participació, Transparència i Regeneració Institucional de l’Ajuntament de Cabrils ha engegat, per quart any consecutiu, el projecte ‘Digues la teva’. Es tracta d’una proposta emmarcada dins els pressupostos participatius que ha estat dissenyada per vehicular la participació dels veïns i veïnes majors de 16 anys empadronats a Cabrils en la proposició i elecció de dues inversions de 30.000€ i 5.000€ respectivament.

 

Des d’avui i fins al 15 d’abril pots fer arribar les teves propostes a través dels diferents canals digitals habilitats com l’espai web participa.cabrils.cat, l’app CabrilsParticipa i el correu electrònic participacio@cabrils.cat. També pots participar a través dels espais habilitats als equipaments municipals: Ajuntament, Centre Cívic La Fàbrica, Espai Jove Altell, Bilbioteca o Complex Esportiu Municipal (CEM).

 

Del 24 d’abril al 9 de maig podràs votar les propostes que més t’agradin a través del web i/o App o, si ho prefereixes, presencialment als equipaments municipals.

 

En l’edició anterior es va decidir destinar 30.000€ a l’adequació del Parc Eucaliptus i 5.000€ a la millora del refugi d’animals.

 

Per a més informació, consulta el tríptic informatiu del projecte ‘Digues la teva 2019’.