Cabrils celebra el Dia Internacional de la Gent Gran

Publicat el 3 d'Octubre de 2019

L’Ajuntament va fer entrega d’una medalla centenària i va organitzar un berenar de celebració.

Amb motiu del Dia Internacional de la Gent Gran, l’Ajuntament de Cabrils va fer entrega de la medalla centenària de la Generalitat a la Sra. Enriqueta Montserrat Forns. El lliurament va tenir lloc a la Residència Bellaire, on l’homenatjada va estar acompanyada per la seva família, l’alcaldessa i regidors del consistori.

La medalla centenària és un reconeixement de la Generalitat lliurat pel Departament de Treball, Afers Socials i Famílies a totes les persones residents a Catalunya que han complert 100 anys d’edat o estiguin a punt de complir-los. Es tracta d’una medalla commemorativa personalitzada, gravada amb el nom de la persona i l’any de celebració del seu centenari.

D’altra banda, la Regidoria de Gent Gran va retre un homenatge a les persones grans de Cabrils amb un berenar de celebració al Casal dels Avis. L’alcaldessa, Maite Viñals Clemente, i la regidora de Gent Gran, Mónica Casco Estévez, van agrair la presència dels presents i els hi van reconèixer la importància de la seva experiència i saviesa en el devenir del municipi. Els parlaments van posar èmfasi en els canvis que el Casal viurà en els propers mesos, d’una banda l’arribada, per gestionar el bar del Casal, del concessionari que va guanyar el concurs obert fa uns mesos, i que ha de servir per dinamitzar la instal·lació i, d’altra banda, el trasllat de l’àrea de Serveis Socials al primer pis de les Escoles Tolrà on, fins ara, el Casal disposava de tots els espais i que ara seran compartits.

Menció especial va merèixer la presidenta sortint de l’Associació de Jubilats i Pensionistes de Cabrils, Emília Godàs, a qui se li va agrair la feina feta durant 11 anys al capdavant de l’Associació.

Durant l’acte, també es va poder gaudir de la inauguració de l’exposició de treballs realitzats per l’Escola de Puntaires de Cabrils i les Puntaires Santa Creu de Cabrils.