Noves detencions per robatoris amb força i reconeixement a la policia local de Cabrils

Noves detencions per robatoris amb força i reconeixement a la policia local de Cabrils.

Publicat el 10 de Maig de 2019

El passat dia 12 d’abril, en el marc de la celebració del Dia de les Esquadres, que commemora la creació de la policia de la Generalitat-Mossos d’Esquadra, l’Àrea Bàsica Policial de Premià de Mar va fer un reconeixement a la policia local de Cabrils.

La col·laboració i coordinació continuades durant els darrers anys entre els mossos d’esquadra i la policia local de Cabrils, han estat exemplars. La policia local ha destacat notòriament en les funcions de seguretat ciutadana, complementant-se amb la policia de la Generalitat, de manera que aquesta ha reconegut a la policia local amb una placa commemorativa.

El reconeixement va ser lliurat a la sala de Plens de l’Ajuntament pel cap de l’Àrea Bàsica Policial de Premià de Mar, l’inspector Bonaventura Comas, al cap de la policia local de Cabrils, l’inspector Daniel Sanabria.


Tanmateix, i com a exemple dels bons èxits policials en matèria de seguretat ciutadana, aquest dimecres dia 8 de maig, es van detenir dos homes a Cabrils com a presumptes autors de dos robatoris amb força en interior de domicili. Els fets resolts per la Unitat d’Investigació dels Mossos d’Esquadra de Premià de Mar, es corresponen amb dos robatoris que es van produir el passat 23 d’abril a les urbanitzacions de la zona nord de Cabrils, concretament, als carrers Torrent de Can Cama i Mn. Jacint Verdaguer.

2019-05-10T09:18:30+01:00