Detencions conjuntes per temptativa de robatori amb força en interior de domicili a Cabrils

Publicat el 5 de Juliol de 2019

Sobre les 3 de la matinada d’avui, la policia local ha estat alertada pels propietaris d’una casa de la urbanització Montcabrer, que estaven veient com unes persones forçaven l’accés al seu garatge, on tenien una gran quantitat d’efectes.

La patrulla de la policia local s’ha adreçat ràpidament al lloc, on ha interceptat cinc persones que estaven preparant una furgoneta, presumptament, per carregar els efectes que anaven a sostreure.

Després de demanar suport als mossos d’esquadra, que han desplaçat al lloc dues patrulles més, i de recollir el testimoni dels propietaris, s’ha detingut els cinc homes com a presumptes autors d’un delicte de robatori amb força en interior de domicili, en grau de temptativa.

Tanmateix, després de la reunió de coordinació d’ahir entre l’alcaldessa i el cap dels mossos d’esquadra de la comissaria de Premià de Mar, es té previst convocar els interlocutors de seguretat de les urbanitzacions per explicar l’estat de la seguretat i avaluar les actuacions de prevenció.