La Policia Local de Cabrils deté dues persones per atemptat a agent de l’autoritat, lesions i altres fets pendents d’esclariment

Publicat el 18 de maig de 2020

Els fets van succeir ahir, 17 de maig, sobre les 20.00 hores, quan la policia local va ser alertada per una baralla a la via pública, a la urbanització la Llobera de Cabrils.

 

Al lloc es va desplaçar un indicatiu policial, que es va trobar quatre homes a la via pública, un dels quals presentava un traumatisme al crani. Identificades les persones i sol·licitada assistència pel ferit, es tractaria de dues persones que haurien trencats vidres i un mur d’una casa, mentre increpaven el seu propietari, i d’un altre veí i un mosso d’esquadra, fora de servei, que en escoltar les veus d’auxili del propietari del domicili, van acudir a ajudar-lo.

 

El mosso d’esquadra, ajudat per un veí, hauria seguit els dos homes quan fugien i els hauria intentat identificar. Aquests no haurien obeït l’agent i l’haurien agredit, moment en el qual va arribar la policia local i va detenir les dues persones.

 

Les lesions del mosso d’esquadra, que va ser traslladat a un centre hospitalari, no revesteixen gravetat i evoluciona favorablement.

 

Els detinguts, veïns del municipi i amb nombrosos antecedents, passaran a disposició judicial en les properes hores, investigats per delictes d’atemptat a agent de l’autoritat, lesions i altres, pendents d’esclariment.