El dissabte 27 de juny “Desconfinem la cultura!”

Publicat el 23 de juny de 2020

Cabrils reprendrà l’activitat cultural amb una jornada d’espectacles musicals i familiars a l’aire lliure.

El proper dissabte 27 de juny, Cabrils reprendrà l’activitat cultural amb una jornada d’espectacles musicals i familiars a l’Escola L’Olivera.

 

Amb la voluntat de reactivar la cultura, l’Ajuntament de Cabrils recupera els concerts i espectacles que estaven agendats pels mesos de març, abril i maig i que la pandèmia va obligar a ajornar.

 

Per tal de gestionar l’afluència, les actuacions que es duran a terme al llarg del dissabte s’organitzaran en tres franges horàries (matí, tarda i nit).

 

L’aforament és limitat i les entrades anticipades es poden adquirir a www.codetiquets.com. Els beneficis obtinguts amb la venda d’entrades aniran destinats a La Marató de TV3 d’enguany, dedicada a la COVID-19.

.
Programació

ACTES MATÍ (d’11 a 14h) → Entrada anticipada

11h > ASTEROID, de la Cia Campi qui pugui
Un meteorit ha impactat a la via pública. L’equip especialista SpaceGuard fa un primer apropament, però comencen a succeir coses inesperades. Un espectacle que, mitjançant l’humor absurd, afronta la forma de relacionar-nos amb allò que desconeixem.
12:30h > VERMUT MUSICAL, amb Maria Cascai
Maria cascai és un duet de nova creació format per Tatiana Massaguer i, en aquesta ocasió, David de Maya. En el seu repertori exploren temes propis i versionen clàssics poc coneguts i representatius de la tradició mediterrània i de les seves influències gitanes, africanes i llatines.


ACTES TARDA (de 18 a 20h) → Entrada anticipada

18h > TARDA DE MONÒLEGS
Tarda de monòlegs per passar una bona estona. (Artistes pendents de confirmar)
19h > ANNA D’IVORI en concert
Anna d’Ivori és una cantautora i compositora tarragonina que compta ja amb cert bagatge en els escenaris, en el món de la cançó, la composició, o de cobla i la música tradicional.


ACTES NIT (de 20:45h a 0:30h)Entrada anticipada

21:30h > RITA PAYÉS & ELISABETH ROMA
La jove trombonista i cantant catalana de 20 anys Rita Payés ha viscut i respirat música des que era una nena gràcies a la seva família.
Pel seu últim debut, Imagina, Rita ha unit forces amb la seva mare Elisabeth Roma, una guitarrista clàssica excepcional. Mare i filla han llençat aquest àlbum donant la seva visió personal de la música que els ha acompanyat tota la seva vida, des de cançons de bressol tradicionals catalanes fins a bossa nova, fado, boleros…

22:45h > RAMBALAYA
Rambalaya és una banda liderada pel bateria Anton Jarl, principal compositor de la majoria de cançons, completada per Jonathan Herrero a la veu, Héctor Martín a la guitarra, Matías Mínguez al baix i Fernando Tejero al piano i al Hammond, amb un nou disc homònim que dóna continuïtat a l’EP que publicaren fa tot just un any i mig, encara sota el nom de The Ramblers.
Amb el Rhythm & Blues dels 50 i els 60 com a base, el grup sona perfectament contemporani amb un component cinematogràfic, una altra de les característiques de la seva música, que es veu enfatizada per la magnífica producció del sempre infal·lible Dani Nel·lo.

Mesures de seguretat

A continuació es detalla el protocol pel que fa a la prevenció amb motiu de la Covid-19 i també les mesures que hauran de seguir les persones que assisteixin als actes programats.

L’organització seguirà els següents protocols sempre d’acord amb la normativa vigent:

 • Desinfecció diària de tots els espais.
 • A l’entrada de tots els espais hi haurà dispensadors de gel hidroalcohòlic.
 • L’aforament i la disposició dels seients compliran les distàncies de seguretat requerides.
 • L’accés i el desallotjament dels espais es farà de manera esglaonada i sota control del personal d’acomodació per garantir la distància de seguretat.
 • Als espais no es facilitarà cap full de mà ni programa en paper. La informació estarà únicament disponible en línia.
 • A tots els espais on sigui necessari s’habilitaran diferents accessos i sortides per tal d’aconseguir recorreguts únics pel públic.
 • Hi haurà zona gastronòmica amb foodtrucks i servei de bar. El servei no funcionarà un cop acabat l’espectacle.

 Mesures a tenir en compte per a la vostra participació:

 • Recorda que a tots els espais del recinte cal mantenir una distància de seguretat entre persones d’1,5 metres.
 • L’ús de la mascareta és obligatori en espais tancats i en espais públics, especialment quan no puguis mantenir la distància de seguretat amb la resta de persones.
 • Et recomanem portar l’entrada descarregada al mòbil per evitar al màxim el contacte amb paper.
 • Al comprar l’entrada l’espectador es compromet a complir les normatives i protocols establerts.
 • Només s’admetrà pagaments amb targeta.
 • Caldrà seguir i atendre les senyalitzacions, recomanacions i indicacions del personal d’acomodació.
 • L’accés i el desallotjament dels espais es farà de manera esglaonada.
 • Serà necessari arribar als espais de representació amb un mínim de 30 minuts d’antelació per facilitar l’entrada esglaonada.
 • Si penses que pots tenir símptomes de la covid-19 o has estat en contacte amb algú diagnosticat del virus, queda’t a casa.
 • Segur que tenim l’oportunitat de retrobar-nos als teatres ben aviat.
 • Organització i públic hauran de seguir els protocols establerts per garantir la salut de tothom.
 • L’organització es reserva el dret d’admissió en cas que aquestes normatives no siguin complides per l’espectador.