Mestres i educadores de l’Escola Bressol reben un curs de primers auxilis

Publicat el 24 de juliol de 2019

Al curs, impulsat per la Diputació de Barcelona, han participat 17 mestres i educadores de l’Escola Bressol de Cabrils .

Tot i que el passat dilluns 22 de juliol, l’Escola Bressol de Cabrils va acabar el curs 2018/2019, aquest dimecres, 17 mestres i educadores han participat al “Curs bàsic de primers auxilis per a mestres i educadores d’escoles bressol’ impulsat per la Diputació de Barcelona.

 

L’objectiu d’aquest curs, de vuit hores de durada, és identificar els perills que existeixen en aquests centres educatius, entendre el terme de prevenció i aplicar-lo correctament, i assolir conceptes de cures bàsiques i immobilitzacions, així com altres temes organitzatius.

 

Per altra banda, aquest mateix dilluns, l’Escola Bressol va celebrar el darrer dia de curs amb una gran festa a l’era de Can Barba. Van assistir la majoria dels infants amb les seves respectives famílies, on van poder gaudir d’un taller de bombolles de sabó i un altre de maquillatge acompanyats de música de fons.

 

Any rere any, el punt d’unió d’aquesta festa, són els berenars originals que pares i mares elaboren per compatir plegats.