L’Escola L’Olivera acull l’exposició “Cuida’t les dents”

L’Escola L’Olivera acull l’exposició “Cuida’t les dents”

Publicat el 3 de desembre de 2018

Del 29 de novembre a l’11 de desembre, l’exposició romandrà instal·lada a l’entrada de l’escola.

Des del 29 de novembre i fins a l’11 de desembre, l’Escola L’Olivera acull una exposició produïda per la Diputació de Barcelona i adreçada als alumnes de l’Escola L’Olivera i Mas Maria sota el nom de Cuida’t les dents.

 

Està previst que un total de 160 alumnes de 3r i 4t de primària, 88 de l’escola Mas Maria i 72 de L’Olivera, rebin una xerrada informativa, a càrrec de diferents professionals del sector de l’odontologia sobre la importància de la salut bucodental i com prevenir futures malalties dentals.

 

Els professionals que participen en l’exposició són: el Dr. Duran, odontòleg de Cabrils, la Dra. Calvo i el Dr. Bonet, pediatres, Maribel Valdueza i Mireia Boquet, infermeres de pediatria i Maria Fernàndez i Antònia Ruiz, auxiliars d’odontologia.

 

La Diputació de Barcelona ofereix aquesta exposició amb l’objectiu de donar a conèixer als infants la importància que té la salut bucodental per a les seves dents i les conseqüències que poden patir de no seguir els consells que recomanen els professionals, a través de xerrades i  material didàctic.

2018-12-03T12:05:43+00:00